• 11ats.

    7 mėn. kudikis visiškai negeria vandenuko ir tuo labiau jokiu arbatelių, sulčių.

    Kaip suprantu neskanu jei gerti, raukosi, spjauna. Vis dar maitinu MP. Jau ir košes valgo įvairias. Kaip man pripratinti ją gerti skysčius? Pradėjau bandyti duoti vandenuko nuo 5 mėn. Jau 2 mėnesiai praėjo, bet taip ir nepradėjo gerti...

    JurgelaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mano vaikuciui tik dvi savaitikes ir as jam duodu virinto vandenelio . taip pat jis raukosi nenori gerti , bet is keletu kartu siulant po laseli isgeria. taigi tippat pratink ir tu. is keliu kartu vis siulik kad ir raukysis vistiek siulik taip po laseli ir pripras

    rita0609

  2. 3

    kudikiui butinai reikalingi skysciai,jeigu tu maitini savo pienuku tai gal jam to uztenka,o tos kur maitina misiniais kaip viena sake butinai reikia siulyt,nors po laseli,as kartais savajam duodu virinto vandenuko ar ramuneliu arbatytes pries maitinima ir puikiai geria.

    sandradan

  3. 2

    maniskis irgi nemegejas skysciu... po kosiu pavalgymo gal siek tiek daugiau isgeria, nes buna turbut "uzsikises" :) geras budas duoti is saukstelio. pamegink.

    romantike

  4. 2

    anoji ir negere,tai su sauksteliu ka pagirdydavau,ta dar pagerdavo,o is buteliuko net nemokejo gerti,paskui nupirkau ta su snapeliu buteliuka,tai ir truputi patraukdavo,o siaip iki 1m tik mp,paskui jau po truputi paragaudavo ir sultuciu ir arbatytes.

    pavasarinuke

  5. 2

    Jei maitini pinu, tai ir negers... Maniskis tai net buteliuko nepripazino, dabar mums pusantru, tai geriam is puodelio.

    Jorkaile

  6. 2

    Turiu tą pačią problemėlę, sūnui jau 10 mėn, o tik pienuką geria (tiksliau - mišinuką). Nesugalvoju jokio įpatingo būdo, tiesiog vis pasiūlau atsigerti arbatėlės ar vandens, bet visada baigiasi tuo pačiu - išspjauna, raukosi, purtosi.

    bum

  7. 1

    reike pratintinti o taip bus sunkiau

    kazenka

  8. 1

    mano sūnus negėrė irgi jokių kitų skysčių kol maitinau krūtimi.Pripirkau visokių buteliukų ir nieko nepadėjo.Nerimauti nėra prasmės.Klausiau gydytojos, visai normalus reiškinys kad negeria nieko.Jam užtenka motinos pieno.Sakė kad beveik visi papinukai geria vėliau tik iš puodelio.Taip ir mums buvo.Maitinau iki 1 metų 2 mėnesių. Gal po 2 savaičių tik įprato po truputį ko nors gerti.

    linasiu

  9. 1

    manau,kad vaikas troskuli numalsina su mamos pienuku.vat mano drauge maitino savo mazyte misinuku ir ji irgi negerdavo nei vandenuko,nei arbatos.bet juk per prievarta neikisi.kai praaugo,eme gerti.
    sakyciau vis pabandyk duoti po truputi.gal pripras prie naujo skonio ir pamegs :)

    Coorne

  10. 1

    nereikia vaikui kišt per prievartą, matomais jam to dar nereikia

    anenija