Atsakymai

  1. 5

    Prisedu kai dukryte miega arba kai vyras gryzta is darbo ir pabuna su dukryte, leidzia man ramiai pasedet prie kompo, atsigerti kavos, pailseti.

    Svetusia

  2. 4

    Geriausias laikas tai yra vakaras , kai visi vaikai sumigę ir namuose ramu :)Bet šiaip ir dienos metu įlendu kai norisi :) bet stengiuosi pagauti laika kai vaikai sumigę pietų miegelio :)

    Pearl

  3. 4
  4. 3

    as prisedu,kai sunus buna mokykloje ir vyras dirba,nes kai visi namie,tada nelabai yra laiko sedet prie kompo...

    Anonimas

  5. 3

    kol mazius dar nelabai didelis (6-as men eina) tai prisedu kai jis uzmiega, ar ramiai zaidzia ir nereikalauja didelio mano demesio. bet tie zaidimeliai greitai baigiasi :))) ir kompas buna paliktas ramybej. ramiausiai galiu prisest jau vakare, kai uzmiega nakciai vaikas. jei tik manes pacios miegas kartu su juo neuzlauzia :DDD

    Meskeriotoja

  6. 3

    kai mazyle miega , arba pareina is mokyklos vyresnes seses tai jos labai uzsiima su sese ,arba ateina dukterecia tai pasiima mano mazaja ir nusinesa namo tai po kokiu 2 ar 3 val parnesa,nes gyvenam netoli.

    lina38

  7. 3

    dazniausiai kai maza mega ,kitaip nekaip neduoda ,jai irgi reika kartu :)

    dominika

  8. 3

    Kartais kai lelius miega, kartais kai zaidzia, dazniausiai kai tetis su juo uzsiima. Siaip prie kompo einu kai kyla kazkoks klausimas ir ieskau atsakymo, savo malonumui kolkas nelabai sedziu prie pc.

    ievindra

  9. 2

    dazniausiai kai miega, bet ir tai nevisada lieka tam laiko dienos metu, nes ir taip yra ka veikti namuose. Vakare kai uzmiega nakciai, jei neinu iskart miegot.

    lip2kas

  10. 2

    kartais kai iseina kai atsiranda truputelis laiko

    rita0609