Atsakymai

  1. 1

    Man nuo niezulio ir alergijos visa nestuma gelbejo riebus naturalus vazelinas Dermobaza ir kremas Kutibaza. Visur vaistinese abu kainuoja apie 10lt. Labai geri, ir visa nestuma tepiau jeis. Padejo.

    Jurgela

  2. 1

    Sinaflan tai tikraibent jau labai geras man buvo. tik kai jo ne per daugiausia, nes kur patepta buvo ilgiau ir daugiau liko baltesnes demes( taip jis isgyde bet kartu ir isbalino oda) ir kai idegu saulej jos matosi sviesesnes. Jis yra hormoninis, nestumo metu nerekomenduojama. Bet jei tau labai jau stipri alergija ir nezmoniskai niezti tai geriau pas gyd. pasikonsultuok nes vis tiek hormonas per oda patenka i kraujotaka. Ir tai gali pakenkti pilvo gyventojui.

    Anonimas

  3. 1

    Tokio tepaliuko nezinau, bet as turiu veido alergija ir kai buvau nescia, mano dermatologe man uzdraude visus tepaliukus veidui nuo demiu, isberimu ir t.t. nes kaip ji sake, dauguma tepalu veidui susideda is harmoninio pagrindo ir nestumo metu negalima tepti. Paskaityk to SINAFLAN informacini lapeli, ten turi buti parasyta ar nestumo metu galima tepti.

    Jurgela