• 40ats.

    ar esate mamos susidurusios su vienos cia apsilankancios mamos yzulumu?

    siandien gavau zinute is vienos mamos, neyvardinsiu kokios, tai ysivaizduojat jinai cia taskus visu apziurineja ir raso ar negaletciau jei padovanot tasku, pasakydama savo slaptazodi. sako vaikui noriu dovana uzsakyt. kai parasiau kad as pati turiu vaika kuris irgi nori dovanos, tai ji raso negi tau gaila juk tasku daug turi:D nu ir yzulumas. tasku turiu nes dar niekada nieko ne sisakiau. gal ir jus gavote tokia zinute?

    vestinaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Nu cia tai geras! Net nusisipsojau perskaicius visa komentara.Gal dar kuriai reikia paso duomenu? Ar tikslaus adreso kur gyveni ir rakto.o dar jeigu pasakysi kada nebuna nieko namie tai is viso butu gerai.Nu dasigiveno moteriskes.
    Na man tai dar nesiunte (matyt del to kad tusku mazai),bet manau reikia tikrai Ievai ta laiskeli persiusti,ji jau zinos ka daryti su tokia nare.

    zuzulia

  2. 4

    gavau:) na siaip tasku negalima padovanoti,o slaptazodziai tam ir yra kad be taves niekas jo nezinotu.as esu gavusi ir pasiulymu as tau taskeliu uzdesiu - tu man,ir toki kaip tu sakai..as irgi niekad nieko nesisakiau,yra
    susikaupe tu taskeliu,matyt kazkam kliuna jie:) turbut reikes juos isnaudot kad nebutu pagundu kam nors juos skolintis:)))))

    sandritute

  3. 3

    siaubas koks. dar tokio pasiulymo negavau, ir tikiuosi negausiu

    Mila

  4. 3

    kaip cia visi sureiksmina tuos taskus,man istikro nusispjaut ar uzdes ta taskeli ar neuzdes,nesuku del to galvos,o pati daznai daug kam uzdedu man tikrai negaila,jezau jug tas taskelis nieko nekainuoja,bet ar jus galvojat kad nera tokiu mamyciu kurios specialiai niekam neduoda tassku neziuredami ar klausimas ar atsakymas geras,jeigu man neduoda,neduosiu ir as.juokinga istikro

    sandradan

  5. 3

    as nors naujoke savaite tesu su jumis.bet tie taskai as ju net neziuriu.is praziu galvojau ka jie cia reiskia.man tai rupi vaiku sveikata ir siaip gera paplepet ivairiom temom yac kai mazai kur iseniis namu.

    Anonimas

  6. 3

    Nu cia tai geras,man ir neteko tokio laisko gauti.
    Sutinku su Sigita kad laisko turini persiustum Ievai.

    Ermita

  7. 3

    da tokiu cirku negirdejua kad prasytu slaptazodi pasakyt:)

    Kalnietiene

  8. 3

    tai čia matyt kazenka,nes ir aš gavau tokią sms nuo jos,kad parašyčiau savo prisijungimo vardą ir slaptažodį,ir savo taškų duočiau.visų pirma net neprašo,o reikalauja,tikrai,kad įžūlu.
    kaip kas nori taip tas renka taškus,bet žiauru,kad atsakimai kazenkos nėra naudingi,varo visus klausimus iš eilės,atsijungia,prisideda kitu niku taškų ir vėl toliau varo.ir šiaip ji kažkokia keistuolė.

    emiliukas

  9. 3

    Na zinok tikrai neteko susidurti. Tau reiketu nukopinti ta laiska ir nusiusti Ievai(moderatore) nes tai kaip ji elgtis nesazininga.

    Anonimas

  10. 2

    a,tai cia ta kazenka.pries metus ten su ja kazkokia afera buvo.jei kam idomu,paieskoj iveskit "kazenka".o tu pati,jei skaitai cia viska,tai tau turetu geda buti.jei ja turi.

    axom