Atsakymai

  1. 3

    as dazniausiai darau toki idara:krabu lazdeles,virtas kapotas kiausinis,pomidoras ir suris.pasidarau padaza su grietinele.riebu,bet labai skanu.

    ruta26

  2. 3

    mane irgi domina kaip darote su kumpiu ir suriu,gal zinote daugiu kokiu idaru kur dedate suri.

    sandradan

  3. 2

    su varske labai skanu taip pat bananais. taip pat galinakepti mazus blyniukus ir uzdeti obuolio.. dar mano mazoji labai megsta su cukinija.

    laimakaln

  4. 2

    Jei saldus lietiniai tai idara darau su varske su vaniliniu cukrum ir cinamonu. O jei nesaldus tai pakepinu farsa su morkytem ir paprika, astriais prieskoniais ir siek tiek pomidoru padazo, viska sumaisau ir ivinioju lietini.
    Dar pas drauge esu valgius su mocarela suriu ir pomidorais irgi labai idomus skonis

    ievindra

  5. 2

    Man skaniausi su plikytu kremu, kaip Napaleonui. Darau taip: Į vieną stiklinę šalto pieno suberiu 1 š krakmolo ir 1 š miltų, išmaišau. Kitą stiklinę pieno pilu į puodą, dedu 100 g sviesto, pusė stiklinės cukraus. Užvirinu ir supilu šaltame piene išmaišytus miltus ir krakmolą. Dar pakaitinu, būtinai maišant. Pravėsinu, įpilu truputį rūgštukės. O tada kabinu šaukštu ir vynioju lietinius. Kitokių nevalgau, tik šituos.

    bum

  6. 2

    as kumpio nededu,man taip nelabai patinka, su suriu kai bandziau tai tiesiog uztarkavau per stambesne tarka ir suvyniojau:)

    sandritute

  7. 2

    man tai skaniausi su tradiciniai su varske,su bananais,neseniai dariau su varske ir sokolado drozlem,visiems labai patiko:) jei is nesaldziu,tai su suriu fermentiniu,idomus skonis bet visai nieko:)

    sandritute

  8. 2

    mums patinka, su kumpiu ir suriu, su vistiena ir svoguniukais, su varske ir bananais. hm, skanu, siandien turbut darysiu:)

    Mila

  9. 2

    Jei saldziai, tai su bananu, jei ne tai su kumpiu ir suriu, su desrelem...

    Kalnietiene

  10. 1

    As visada su mesa darau

    liena