Atsakymai

  1. 2

    mes tai rybojam,spės dar visko prisivalgyti

    okse0711

  2. 2

    iki 2 metu mano mazius isvis nera saldumynu ragaves,pats ju nemego,ir kol alergiskas buvo nedaviau, bet tai mociute,tai tetos sakydavo,kaip cia taip visi megsta,vis kisdavo ir ziuriu jau dabar megsta koki sokoladuka ar kinderio sokolada suvalgyt.tiesa tokiu ciulpinuku,guminuku nevalgo,kuo dziaugiuosi:) o valgo tikrai su saiku juos,apsiperku kol jis darzelyje,tada saldumynu neperku,o jei einu su vaikuciu leidziu issirinkti kazka skanaus:) iseina kelis kart per savaite,nemanau kad daug,juolab kad kartais pasiima hematogena,kas yra sveika:)

    sandritute

  3. 2

    neriboju saldumynų, nes dukra jų nemėgsta :))) tai jei jau užsimano kada, tai tikrai leidžiu suvalgyti, nors tai būna gana retai. aišku, jei ji valgytų juos be saiko, tai aišku, kad neleisčiau valgyti kiek tik telpa.

    Ineta_

  4. 2

    Mes irgi ribojame saldumynus. Mieliau valgo razinas, riesutus. O saldaini gauna mazdaug karta per savaite. Dar spes prisivalgyti.

    ZivileN

  5. 2

    tai as ir koki saldaini duodu atsiranda tie spuogeliaibet ka gaila vaiko;) kiek jum laiko?

    laimakaln

  6. 2

    mus ir beria nuo sokolado,o mano dukryte labai megsta saldainius ir zino kur jie laikomi atsistoja prie spinteles ir isterikuoja,tai nelabai zinau kaip su tuo kovoti?stengiuosi riboti,bet kartais man jos taip gaila,kad neistveriu ir duodu daugiau nei dienos norma.

    Bosiene

  7. 2

    mess tai pat ribojame nebent kaip ateina sveciu truputi duodame o seip ir pati nelabai ji nori

    raminta

  8. 2

    as tai stengiuosi kuo maziau saldumynu ir mus be to beria nuo sokolado... leidziu daugiaupasmaguriauti kai as pati ka skanaus pagaminu ar pyraga koki iskepu, ar bandele,sausaini.

    laimakaln

  9. 1

    Riboju,tik per sventes leidziu.

    grirute

  10. 1