Atsakymai

  1. 3

    aciu uz atsakymus,bet taip ir neisgirdau kaip manote ar vaikucius,tai lavina?

    Bosiene

  2. 3

    mano mazyte nemegsta filmuku bet jau reklamu auka ji yra kai uzgirsta reklama tai neatitrauksi nuo tv. manau galima ziureti trumpai ir is tolo. juk daugiau spalvu ir garsu.

    laimakaln

  3. 2

    mūsų mažoji nemėgsta televizoriaus žiūrėti,o vat sūnelis,jam tuoj trys metukai,tai vis prašo įjungti "Ratus" filmuką,jam labai patinka mašinytės.o dėl lavinimo,tai manau ,kad kai kurie lavina ypač kur skaičiuoja na ir t. t.,nes žiūrėdamas anglų laideles išmoko skaičiuoti.

    okse0711

  4. 2

    manasis ziuri vaikuciam bet daugiau reklamas:)o ar lavina manau jog lavina pvz mano vyro sesuo ziuri animacinius filmukus per anglu tv tai yra nemazai ismokusi anglisku zodziu savarankiskai tik manau jog reikia pasirinki ka leisti ziureti mano kaimynes dukra ziurejo teletabius viskas kas susije su teletabiais turejo ir pati paliko kaip teletabis elgesys ju kalba ziauru

    simka

  5. 2

    Maniskiai megsta ziuret teletabius ir daryti taip kaip jie daro.Dar ziuri paslapciu sodas ir tomas ir dzeris.

    Ermita

  6. 2

    manieji ziuri teletabius ir tomasir dzeris

    Anonimas

  7. 1

    nuo metuku, tai asiku lavina

    Auksare

  8. 1

    as pasibaisejus pvz dragon bal z

    dainora

  9. 1

    Taip pasiziuri filmukus-teletabei dazniausiai,ir paslapciu sodas.Tabei -gal ir turi kazkokios pamokamos temos.Ji padeda vaikam susipazinti su daug kuom.O seip jai animacinius -piestus,tai manau kad ten daug veikeju,ir tokiam vaikui dar sunku susivokti kas kur.Labiau pamokantis,atskirentys kas yra geris,bei blogis-buvo rusu laiku multfilmai.Mes ir dabar juos megstam paziureti per"Detski mir"kanala.,

    Fausta

  10. 1

    Mano vaikui 2mbet nelabai ziuri jis filmukus. Ateis laikas manau ir pats ziures.Tuo labiau nepergyvenu,nes daugumoje filmuku matau tik mustynes ir visa kita,ko vaikams tikrai neparodo kaip anksciau rusiskos pasakos,kurias mielai ir as dar paziuriu,miela ir malonu,o ne kur saudosi ir gaudosi.

    geramama