• 10ats.

    Jusu augintinis(suo, kate ar kt.) pesimistas ar optimistas? klausimas kilo perskaicius straipsni kurio linka imetu detalesniame klausime.

    http://www.15min.lt/naujiena/augintiniai/ivykiai/britu-mokslininkai-sunys-gali-buti-pesimistai-ir-optimistai-172-119729
    Radusi ir perskaiciusi si straipsni is kart primeciau,kad mano suo uzkietejes optimistas. Kaip stebiu jo elgesi, pavyzdziui nubaustas is labai greitai bando draugautis lyg niekur nieko nebutu. Nors jis puikiai zino, kad jam taip greit neatleisim jis vis nuolat bando. Tai kystelna galva is po kampo,tai bando arteti lyg sakydamas " na, juk viskas gerai, einam zaisti". Arba kai iseinam is namu jis pasedi, paziuri, paskui per langa palydi ir nueina sau ramiai zaisti arba miegoti. Tai mes su vyru juokemes, kad sunis turi gera atminti bet trumpa... :))) o dar supratau, kad jis Optimistas
    Ar jus kada nors stebejote savo augintinius? ir kokia nuomone apie tai? :)

    AnonimasNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as siaip alergiska gyvunams, ypac dabar, tai neperdaugiausia ir duomiuosi. seniau turejau persu kate tai irgi buvo optimiste ir dar labai pasimputus :) nekiekvienas paimdavo ant ranku, nebetka valgydavo ir pan.

    Anonimas

  2. 2

    speju, kad maniskis katinas ir pesimistas, ir optimistas. pagal situacija :) situacija apie pesimizma - kai ruosiames kur iseiti jis sedi koridoriuje ir gailiai ziuri arba nutipena prie laukutiniu duru ir kniaukia. kartais uzrakinus duris girdisi kaip prie duru kniaukia. jei nebunam ilgai namie grize randam pilnus dubenelius, nieko nevalges... bet va, kai griztam, tai namai buna aukstyn kojom, is dziaugsmo duksta, laksto kaip pantera... ir siaip, kai esam namie jauciasi "krutas" - vaiksto pasiputes, arogantiskas, nebetkada paimsi, nebetkada paglostysi, uzeina ispuolio atakos ir kai sudrausminu ar uzvoziu per uodega net nereaguoja, dar ir atgal gaunu. jei isveju i kita kambari pareina galva iskeles lyg niekur nieko, o jei duris uzdarau, tai be problemu atsidarys - va, tada toks optimizmo seselis uzvaldo ji :))

    romantike

  3. 2

    turim katina,manau,kad optimistas.naglas ir pasiputes.subari,bet lenda tuoj pat taikstytis.

    ruta26

  4. 2

    kazkaip niekada apie tai nebuvau niekad susimasciusi,todel dbr reikes stebeti:))

    nade

  5. 1
  6. 1
  7. 1

    Sigita juk dazniausiai anonimai megsta neigiamai pasireiksti, iprasta:) sis buvo neisimtis

    Anonimas

  8. 1

    Na matau, kad anonimas sizofrenike esi :))))
    Kartais gyvunai protingesni uz kai kuriuos zmones...

    Anonimas

  9. 1

    nu cia dabar kas per nesamone ?gyvunai pesimistai ar optimistai???

    Anonimas

  10. 0

    Įdomu. Kažin kaip dar pradėsime gyvūnus klasifikuoti? :)


    www.solution.lt - svetainių talpinimas, hostingas

    Anonimas