• 27ats.

    kaip pasakyti mamai kad aukiesi pirmagimio?

    Sveikos, mum jau 2men ir labai laukiame kada pasimatysime :) o ir tevelis labai to lakia :) bet yra beda, mano mama visa laika is manes daug tikejosi, kad baigsiu mokslus, istekesiu, o tada susilauksiu vaikelio. taciau planuok neplanaves, bet taip nesigavo. Pastojau netiketai ir kuriam laikui teks sustabdyti mokslus. Labai bijau mamos reakcijos ;/ beja, man 21m.

    AdriNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Na jau anonimas, kad nesamone parase!!!! fui, bjauru skaityt - gyvenima vaikas sugadino!!!??? nu nieko sau, tai gal tu kaip antzmogis, be sirdies?
    na o tau, jaunoji mamyte, sveikinimai!:) del pranesimo mamai, tai nesuk sau galvos per daug, gal ir sokiruos kazkiek zinia, bet apsipratusi su sia mintimi ji tikrais ims dziaugtis ir lauks anukelio(-es):) mokslu irgi nebutina mesti del nestumo, daugybe mamu taip studijas pasibaige:) svarbu, kad su busimuoju teciu mylit viens kita ir jis laukia labai leliaus drauge su tavim :)

    Meskeriotoja

  2. 5

    mes su kudikio teveliu ruosemes dar iki vaiko gimimo susituokti, aisku pinigeliu nera tai vestuviu kaip ir nebus, bet ne tame esme, svarbu kad vaikelis gims santuokoje.

    Na, ''anonimas'' aciu, bet uzuojautos man tikrai nereikia, nes jauciuosi laiminga. ir tikrai nesiruosiu griausti saves po 10metu kad per anksti gmdydama sugadinau savo gyvenima. Vaikas - gyvenimo negadina, dazniausiai po kazkiek metu grauziasi tos - kurios nutrauke savo niestuma, o del gimusio vaiko, niekas saves negriauzia.

    Draugo tevai istikruju labai graziai sureagavo , bet aisku, jo mama taip pat pirmiau pastojo o tik tada istekejo, gal del to jie taip gerai mus ir suprato.. tad mano busimieji uosviai ir kdikio tevelis mane vis spaudzia kad pasakyciau kuo greiciau, atrodo jau susikaupiu ir paimciau ir pasakyciau, bet tik pamatau mama ir visa drasa isgaruoja ;/

    Adri

  3. 3

    Juk jei bus noras pasibaigsi ir mokslus ir istekesi... na leliukas ateina kada jam laikas,norek nenorejes,planuok neplanaves:) su tuo dziugiai tave ir sveikinu ;) Na, savo mama tik tu pazisti,todel zinot turi kaip jai pranest.. :)
    Kadangi mano santykiai su mama puikus,tai nebijojau,nors ir pastojau budama 18:) tiesiog paemiau,sukaupiau jegas` ir pasakiau,ir db anukyte didziausias jos dziaugsmas,taip,kad dideles sekmes. Mama tikrai tave palaikys`;)

    bantukas

  4. 3

    Sigita, .labai grazi mintis :) bet sioje situacijoje baisu taip drasiai pasielgti, su kudikio tevu esame kartu jau daugiau nei metai, bet mano mama ji mate tik viena karta... nes mano su mama santykiai nera labai atviri, todel niekada jos nepazindindavau su savo draugais. Beto ji gyvena \kaune, o as su draugu Vilniuje

    Adri

  5. 3

    ir dar, daugelis mamu uzaugus vaikams jau ruosiasi buti mociutemis. tad manau, kad tavo mamyte taip pat tyliai sirdies kaputyje laukia, kol tu jai padovanosi anukeli. Sekmes ir lengvo nestumo tau :)

    Anonimas

  6. 3

    Pirmiausia sveikinu nuosirdziai!!! Na yra keli budai pasakyti mamai kad laukiesi: Jei turi echo nuotrauka, ja iremink ir uzrasyk" Mylimai mociutei" ir padovanok mamai, kad ir kokia reakcija bus ji pamaciusi savo busima anukeli tikrai susileis.
    Arba ipakuotus mazucius batukus padovanok su uzrasu, "kai atvaziuosi pas mociute i sveciu, man visad silta bus. su meile mylimai mociutei".

    Anonimas

  7. 3

    na teks prisiruosti ir pranesti gera naujiena.Daug mamu taip tikisi,kad vaikai baigs mokslus ir tada galvos apie leliukus.Vis delto tau jau 21metai,o mokslus gali suderinti su leliuko auginimu.

    ruta26

  8. 2

    Reikia pasiruosti pasakyti gerai naujienai

    liena

  9. 2

    na stai, jau pasakiau... Tikejausi kitokios reakcijos. Ji kai tai isgirdo beveik visa laika tylejo, paklause vos keliu klausimu, visa ta valandele as ja raminau kad cia nieko baisaus, kad viskas bus gerai. o ji tik del mokslu man pasake kad db tai jau tikrai nebaigsiu, aisku as ja tikinau kad baigsiu. Man istikruju labai nejauku buvo matyti mama tokiam soke, ji tylejo ir viskas, o juk ji yra tokio budo kad nepatiles, visad aiskiai visiems savo nuomone pasakys, o va db tylejo...

    Adri

  10. 2

    nepergyvenk.mano sesuo vos16 sulaukus pagimde.nors uosvine jos piestu stojo.tad taip isejo kad antra vestuviu ryta isvaziavo gimdyt.per laika susiltaike.ir stai jau kitamet dukrai18 m.o mamai 34.net nesigaili jog jauna pagimde.sekmes.

    Anonimas