• 27ats.

    Kaip manot ar verta krikštyti vaika?

    Siandien mes su vyru diskutavome sia tema:)Musu dukrytei 1,9men ir ji dar nekrikštyta,nors mes prieinam išvada,kad reikia galbūt pakrikštyti.Nors vyras sako,kad gal reiketu palikti teise jai pačiai pasirinkti,kuo ji tikes užaugus,jis taip masta.O aš labjau linkus ja pakrikštyti mažute,o kaip užaugs gales gyventi,taip kaip ji nores.Kap jūs galvojat?

    EgleKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Pakrikstyti vaika yra tevu pareiga, bent jau krikscioniu. O jau jei nebenores uzaugusi buti krikscione, gales nebuti, kiti sakramentai priimami jau vaikui bunant samoningam, todel gales rinktis, o krikstas manau turi buti, kai vaikas mazas.

    Indruke

  2. 3

    Na as ir uz tai kad reikia kriksto vaikui kol neuzaugo,nes paskui kitos bedos buna ir keiksnoja per vestuves tada tevus vaikai kad nepakrikstyjo laiku.

    pavasarinuke

  3. 2
  4. 2

    as uz tai, kad vaikas butu pakrikstijamas kudikysteje ar ankstyvoje vaikysteje. as esu tikinti ir jauciau pareiga pakrikstyti savo vaika kuo anksciau. kam delsti.

    romantike

  5. 2

    as manau, jeigu tevai yra tikintys, tai turetu pakrikstinti savo vaikus. nors mano mergaitei jau 2.2m, dar nepakrikstinom, bet tai tik laiko klausimas, butinai tai darysime

    Mila

  6. 1

    as uz kriksta,tikiu kad kaskoks angelelis saugos mano vaika tada

    sandi

  7. 1

    Taip, tai aisku verta.. Juk katalikas

    Auksare

  8. 1

    Manu, kad verta, bent jau aš tai kitaip net negalvoju, kaip tik krikštyti.

    iinnggaa

  9. 1

    mano manymu kad vaiko krikstas tai butinybe ir tevu pareiga,net nezinau kodel dabar teveliai nusprendzia vaiku nekrikstit,juk nieko blogo neatsitiks jeigu kunigas uzpils svesto vandiens ir baznycioi paskelbs mazylio varda.

    Lafe

  10. 1

    tai aisku ,kad reikia ,juk kol vaikas supras tai praeis daug metu ir tikrai nemanau ,kad tokiu metu nores krikstytis, o jei nores susituokt baznycioj tai aplamai tures daug bereikalingo lakstymo.

    lina38