• 9ats.

    Pelesis. Kaip isnaikinti pelesi?

    jau nebeismastau kaip ji isnaikinti zinau kad Lietuvoje yra kazkokiu dezodorantu naikinantcius pelesiu, bet as siuo metu gyvenu uk. Ju nebezinau ka daryti valyk nevales po keliu dienu vel atsiranda uz lovos spintoja siaubas tikras, gal kas buvote susidurusios gal galit ka patarti?

    VANESA8381Buitinė chemijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    vanesa, nieko jau nepadarysi, nes pelesis ne kosmetine beda, gali valyti, plauti jis visvien bus...uk yra daroma toks dalykas kai i muro sienu tarpa yra leidziami chemikalai specialus, naikinantys pelesi, bet tai nepigus malonumas, taciau jei nera gerai apsiltintas namas, teks vargt su situo dalyku nuolatos...

    Lukniukas

  2. 2

    http://www.mamanija.lt/klausimai/paieska?keywords=pelesi&category-id=1
    palengvinsiu ir idesiu nuorodele kiek klausimu apie pelesi jau buvo.

    Ermita

  3. 1

    Atitrauk baldus nuo tos sienos,kur pelyja,buna spec.tepalu patepti,kad pelesis nesiplestu

    ruta26

  4. 1

    Pirmiausia reikia namie palaikyti gera dregme. Tai yra, kad ji nevirsytu 80%. Tam kad zinoti kokia kambario dregme reikia tureti termometra su specialiu priedu. Jei dregme virsija reik kambari sausinti papildomai. Tik tada pelesis neaugs.

    Imbiere

  5. 1

    reikia siltint sienas,zodziu pradet naikint reikia is pamatu. bet jei dregme tai ir nepanaikinsi. Mes purskem ten tais purskikliais,siaip geriause "ACE" pavalyt,tas pats gaunas,bet mums po keliu men vel islindo.. pavojingas ir bjaurus dalykas tas pelesis.

    bantukas

  6. 1

    Vanesa83 mes ir gyvenam Uk ir zinau cia beda,as galiu drasai pasakyti,kad reikia pastoviai sildyti visa nama ar buta nezinau kur jus gyvenat,bet ne taip,kad ijungi sildyma palaikai ir vel isjungi.Nes mes gyvenam jau 4 metai tame paciame name ir ispradziu pas mus labai pelydavo visur,tai nuvalem ta pelesi su ace kaip cia kazkuri mama minejo ir pastoviai sildam.Diena nakty net ir vasara palaikam siluma.Ir nebera jokio pelesio ir jokio kvapo.Tai vienintele iseitis:)))

    Egle

  7. 1

    mano brolis sakė ,kad pelėsis išsinaikina su ace reikia užpurkšti ir reikia palikti ant pravėdinio langus ir sakė ,kad išnyksta pelėsis reiks vasara pabandyti.

    mamytukas

  8. 1

    tikrai zinau kad labai sunku ji isnaikint,o gal net neimanoma,na bent negirdejau.Mes ir vedinam kambarius ,darom skersvejus,bet niekas nepadeda.Dabar yra dregmes surinkejai,pirkom pigu plasmasini kazkoki,tai naudos jokios,ziurim isigyt modernesni

    Aureluze

  9. 1

    ivesk paieskoj "peles-",ten tau bus atsakymu.

    axom