• 13ats.

    Naujagimio atpilinejimas. 2 sav. kudikis, jau antra diena atpilineja gana gausiai, tai ka suvalgo. Siek tiek neramus. Kas galetu buti?

    Turiu tokia bedele, mano mazuliukas, kuriam ryt bus 2 savaites, jau antra diena atpilineja gana gausiai, tai ka suvalgo. Siek tiek neramus. Kas galetu buti? Maitinu Nan1 misinuku, ir siek tiek savo pieneliu (nedaug turiu) :( ... kaiip mazyliui padeti?

    juciuteAtpylinėjimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as sunu maitindavau truputi ji pakelus, kad galva butu auksteliau ir valgant pora kartu leisdavau atsirugti. Neskubedama pamaitindavau ir dar 10min palaikydavau stacia. Mums tai padejo

    ginnta

  2. 3

    Ačiū, šiek tiek nuraminot, mes vis dar mokomės suprasti vienas kitą. Ir vienas kitam padėti. :)

    juciute

  3. 2

    na is mano praktikos, juciute, nepadejo jokie misinuku keitimai niekas, nei palaikymai staciomis ilgiau ir t t , kartais taip baisu budavo rodes ka suvalgo ta atpila, o atpylinejo vaje kaip...ne taip paimsi, ne taip paguldysi, bet kada ant pilvuko nepaguldysi ir pan, eidavome i lauka pasivakscioti ir tai marliuka veztis turejau, nes zinojau, kad atpils tiesiog guledama, bet bedeles eme mazeti pradejus primaitinima...tiesiog teko islaukti, kantrybes ir jums:)

    Lukniukas

  4. 2

    kudiki, kuris daznai atpila reikia maitinti su pertraukomis. ipusejus maitinimui pakelk vaika atsirugti ir kai baigs visai valgyti dar karta pakelk. beje, pavalgius nereikia iskart kelti, geriau dar vaikelis paguli keleta minuciu, lai pienukas nusistovi ir tik tada kelti atsirugti. dar pries maitinima patariama pamasazuoti pilvuka, o pavalgius vaiko stipriai nejudinti...

    romantike

  5. 2

    as tai kai pavalgo ant ranku palaikau ilgeliau - apie 40 min, nes tokioj padetyj neatpila, o kai seniau iskart po maitinimo paguldydavau tai ir atpildavo iskarto. siaip gal buti kad ir misinukas netinka, bet nerekomenduojama kaitalioti ju daznai kad issiaiskintum kuris tinka. gal pabandyk pavarijuoti - duoti ir misinuka ir piena ant virsaus to paties maitinimo metu. gal tai pades

    Jogurtas

  6. 2

    pakeisk mišnukas gal netinka jai daug atpila pabandyk kita mišinuk.

    mamytukas

  7. 2

    dazniau maitinti,vieno maitinimo kieki padalink per kelis kartus,o pavalgius iskart nekelk atsirugti.Daugumai leliuku tokia bedele.

    ruta26

  8. 1

    na manau,kad netinka tavo kudikeliui misinukas,,pakeisk ji kitu ir matysi,kaip viskas susitvarkys,sekmes jums

    nade

  9. 1

    as is savo patirties pasakysiu,pakeiciau savo leliui jau 4 kartus misinuka,o jis vistiek karts nuo karto atpila.Pradzioj valgem nan,paskui tutteli,aptamil,o dbr milumil.Vistiek kartas nuo karto atpila.Sakiau ir vaiko gydytojai ,tai pasake,kaip ir minejau,duoti dazniau valgyt,t.y.vieno maitinimo kieki padalint per kelis kartus.

    ruta26

  10. 1