• 4ats.

    Skiepas 1menesio kudikeliui.

    Sunerimau,padekit!!!! Vakar mano vaikiuka skiepijo,tai pastebejau jog sesele suleido vaistus leliukui su oru.Juk pavojinga ir nemanau kad taip ledziami vaistai????Skiepa dare i rankyte,kiek zinau jei i vena su oru suleistu tai is kart butu pasidare blogai,o kaip kai ne i vena o i raumeni???Tai man vaikiukas visa nakti neramus buvo ir snd jau zyziantis visas ,nei supynese nenori guleti ,nei rankose,tik apsiramina kai duodu krutine.Gyd.snd tik nuo 17val dirbs.

    geramama1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    del to oro, tai ir as girdejau, kad negalima., Ko tu iskart nepaklausei?? Kad kudikis neramus tampa po skiepu, nieko tokio. O vat del to oro, tai ...

    Jorkaile

  2. 1

    visada paskiepije daktaras pasako ,kad kudikis gali but neramus ,kad gali pakilt temperatura tai gal jums tai ir nutiko ,bet jeigu visa tai izsilaikys keleta dienu tai pasirodykit daktarui.

    lina38

  3. 1

    panikuot nera ko vaikuciai i skiepus ivairiai reguoja kitiem net temperatura pakyla taip kad nemanau,jog kazkas blogo cia.

    Bosiene

  4. 1

    Patarciau nepanikuoti, po skiepu kudikeliai gali buti neramus.Apziurek skiepo vieta, ar ji nera paraudusi, patinusi. Jei taip yra pasiskambink gydytojai, bet manau ji patars ta vieta pasaldyti ir jokiu budu nemasazuoti. Sunku patiketi, kad sesele galetu sitaip neatsakingai pasielgti ir suleisti vaistukus su oru

    juodaplauke