• 9ats.

    Kauno medicinos-anatomijos muziejus.

    Sveikutes.Sendien manoji,su klase isvaziavo i ekskursija.Vaziuoja i 9 forta,ir i Medicinos-anatomijos muzieju.Ten mokikline tematika,bus pamokos pazintynes pravedamos.Na del medicinos muziejaus tai mokytoja buvo uzklausus tevu,ar nebijos tokiu vaizdu,ir kad daug jai ka neprivalge butu(jai supikintu kuri).Nes kaip septintokam,kaikas gal ir perbaisu.Kai susiskambinau su saviskia ,sake labai baisiu yra-zmogus sudziovintas,vaiku apsigimusiu,zarnu,isnarsytu galvu.ir t.t..Ejo jie ir i lavono skrodima(ten kazkoki)stebeti.Sake nevalgys gal menesi dabar:)Taigi ar buvot kas jame ir ar istiesu ten taip baisoku vaizdu yra?Na as kai nuotraukas paziurejau-intike,tai tikrai nekas,net paciai,o cia septintokams,ir dar pamokai reik?Ar buvo kas jame?Ir kokie ispudziai?Gal man tik taip nupasakojant slikstu atrodo,o gal istiesu?

    FaustaKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nesu buvusi siame muziejuje, bet jusu pasakojimai suintrigavo, noreciau apsilankyti...

    romantike

  2. 2

    mano mergaite ir su klase yra ten buvus ,tai ir pasakojo ,kad tikrai yra daug dalyku sukresianciu .valgyt ir sake nei vienas nevalge visa maista parsiveze atgal ,ir daugiau nenoretu ten apsilankyt nes vaizdai siurpinantys.manoji buvo 10 kl.

    lina38

  3. 2

    esu buvusi ten,tai tikrai ispudziai siurpoki paliko,bet su laiku blesta,o ir siaip manau reiktu kuo daugiau pamatyt gyvenime.

    Bosiene

  4. 2

    na nesu buvusi,bet tikrai noreciau apsilankyt:)

    nesvarbu

  5. 2

    as pati nebuvau kaune tam muziejuj,bet buvau sankt peterburge kunstkameroj,iki siol tie vaizdai akyse stovi,uzkonservuotos galvos ir kunai.

    ruta26

  6. 2

    Pati esu medike, bet kai mokemes ir musms buvo paskaitos patanatomijos muziejuje. Ispudis didziulis, deja, per laika isbleso. Na, o septintokams tikrai ilgam istrigs ispudziai. Manes, kaip mamos nebaugintu, galbut del to, kad pati esu jame buvusi. Siaip 9 forte ispudziai irgi sukreciantys. Net negaleciau pasakyti, kuri vieta jiems atsimins ilgiau. O gal tai paskatins jusu atzalele pradeti dometis madicina...

    juodaplauke

  7. 1

    Na as pati nesu ten buvusi , bet mano drauge medicina studijuoja ir ten buvo, rode man kazkada foto ir video, na zinot.. man atrodo kad ten suaugusiam zmogui baisu tikrai butu, o vaikams septintokams.. is tiesu manau kad jie buwo per jauni tokiems waizdams, o dar mate kaip lavona skrodzia.. idomu ar jusu mergaite po to nebijos buti viena namuose ar viena kambaryje miegoti, nes po to vaikams taip buna.. manau kad mokytojai paskubejo vaikus westi y tokius muziejus. Mano mama kazkada buvo irgi panasiam muziejui kaip tam medicinos-anatomijos, bet ne kaune o rusijoj kazkur, buwo dar tada kai mokykloj mokesi ar tai studijavo, tai sake tokie baisus vaizdai buwo kad iki siol atsimena. Ir cia kazkaip seniau dar mamai buwau uzsiminus kad butu idomu nueiti y ta medicinos muz.kaune , tai labai atkalbinejo, sake geriau nematyti tokiu waizdu

    Pingvin

  8. 1

    is tikruju nebuvau girdejus apie toki muzieju,gal butu idomu bet vieno karto manau pilnai pakaktu man gyvenime ten apsilankyti,eina sau..

    sandritute

  9. 0

    pirma skrodime jie negalejo dalyvauti nes tokio amziaus vaiku ten tikrai neyleidzia ir as tik nesuprantu kas ten aukletoj jei nesuvokia kad tokio amziaus vaiku ten negalima vesti ten turi vaziuoti tik abiturientai ir tik tie kurie nori specelizuotis medicinoje tokie vaizdai mazus vaikus gali lb stipriai sutraumuoti

    Anonimas