Atsakymai

  1. 3

    Na nemanau, kad zmogus yra iskrypes. Kaip suprantu cia yra vyras, o vyrams tokiu puslapiu tikrai mazai yra. Ocia jis klausia musu kaip moteru nuomones, kad gal galetu pasakyti savo zmonai ar draugei. Gal jo zmona elgiasi kitaip nei noretu pats vyras, todel jis ir klausia kitu nuomones. Negi zmogus eis per draugu zmonas klausineti???
    Atsakymas i klausima, kaip kada ir kur aistra ar noras uzklumpa. Jei nori vyras arba as kazko romantiskesnio ar progai pasitaikius. padarom romantiska aplinka su aromatinem zvakem.

    Anonimas

  2. 2

    mums patinka sviesoje ar prie zvakiu, nu tik netamsoje..

    tikmama

  3. 2

    ogi visaip, ir sviesoj, ir grojant muzikai tamsoj, ir vakare kai ijungtas tik telikas, kaip tik noras yra taip ir buna....kiekviena karta vis kitaip :))))

    Anonimas

  4. 2

    atsiprasau kad pasielgsiu izulokai, bet paziurejus jusu profilyje uzduotus klausimus atrodot kaip koks iskrypelis, nes klausimai vien apie seksa

    Kalnietiene

  5. 1

    Tai priklauso nuo noro,ir aplinkybiu.Buna visaip-ir naktines lempos sviesoj,ir teliko apsvietimu.Na o muzikos,kai vaikai namuose juk nepasileisi.Na tik zvakiu aplink lova neapsistatom ,nes dar nemire:)Na ir an lubu dar nebandem-sako kaldra krenta.Na o seip atsakyki i klausima-kodel tau vis rupi ,kas kaip?Nes tikrai skaitant tavo klausimus(nesmerkiu kad juos uzduodi,bet norisi ir paiskinimo kodel)susidaro siektiek kritiska nuomone

    Fausta

  6. 1

    Na manes romantiska atmosfera, zvakes, muzika visai nejaudina. O prajuokina netgi, tai pas mus nei zvakutes nedega nei muzikite negroja. Megstam abu ivairu ir gana gruboka seksa.

    Jurgela

  7. 1

    Apsvietimas norui ir aistrai itakos neturi jokios :) smagu ir diena sviesoje ir nakti po kaldra pasislepus :) asmeniskai manes zvakiu sviesa visiskai neveikia romantiskai :)

    Anonimas

  8. 1

    matyt malonuma jauciu tokius klausimus uzduodant,ne ita foruma pataiket jeigu ka.

    ruta26

  9. 1

    aš tą patį pagalvojau kaip Kalnietiene.

    emiliukas

  10. 0

    Visaip,
    Priklauso nuo noro,kada uzeina tada ir myliesi...
    Nesvarbu ar tv eina,ar naktis-visada malonu...

    Gyvaciuke