• 17ats.

    Nėštumas ir mylėjimasis. Ar kai buvote nescia mylejotes su savo vyru? o gal nesimylejot isvis?

    matot pas mane tokia siuacija- iki kazkur 4 menesio nestumo pas mus su vyru seksualinis gyvenimas buvo geras, t.y. mylejomes kaip visada. O po to kai biski pradejo matytis pilvukas- buvo padetas riebus taskas seksui. Kai prie jo lendu jis uzsisuka ir viskas:( ... Manau kad galbut kai pasimate pilvukas biski tai jis pamate vizualiai kad tiktai pas mane viduje vaikelis yra ir jam atsoko noras su manimi myletis.. Bet as nelabai isivaizduoju, kad jis galetu nesimyleti dar 5 menesius, kol manyje augs musu vaikelis.. tai gal sakau kokia kita ''drauge'' susirado su kuria mylisi.. Na tiesiog noreciau suzinoti, kaip mamytems buvo siuo klausimu, o gal kas turi ka patarti :) buciau labai dekinga, nes nelabai turiu su kuo daugiau pasitarti tokiais klausimais..

    PingvinNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Esu nescia pussesto menesio ir mylimes,tik aisku nebetaip daznai ir pasisaugodami....
    O kas del vyro-tai dziaukis,kad jis nenori,rupinasi,gal bijo,kad kas nenutiktu.
    Maniskis nakti turi prasibust,nes bijo kaip ne taip apkabint ar spaust pilvuka,kai pasake,tai man ir juokas paeme :)
    Pilvukas pas mane nemazas,bet ir ne didelis,bet jau senokai jis bauginasi ji uzgaut....:)

    Gyvaciuke

  2. 3

    kiekvienas vyras skirtingas, vienam patinka myletis, gal net labiau, o kitam atrodo, kad pakenks leliukui. pas mus nera tame reikale problemu, reguliariai tai darome. Manau, nereiktu panikuoti, ilsekis ir nepergyvenk, nekisk i galva jokiu blogu minciu. kai gims vaikelis, atsigriebsit uz visus menesius

    Mila

  3. 3

    Na mums tokiu bedu nebuvo, vyras iki tol, nestumo metu ir po to geide ir geidzia manes. bet tikrai yra tokiu vyru, kurie bijo ir nenori myletis kol moteris laukias. Nemanau kad reikia iskart itarinet jog turi kita "drauge", gal tiesiog pasikalbekit atvirai...

    ievindra

  4. 3

    buna kai vyrai patys buna iniciatoriai, nes jiems svieciasi kad myledamiesi jie gali pakenkti vaikeliui. mes su vyru mylejomes iki 7 menesiu, paskui kazkaip kai maniskis isgirdo kad galvyte jau nusileido, nelabai norejo o be to man grese prieslaikinis tai teko sustabdyti, bet galiu pasakyti kad vyras tavo svelnesnis meilesnis rupestingesnis.

    wiktoriuke

  5. 2

    mes su vyru isvis iki pacio nestumo galo mylejomes nes nestumas buvo sklandus, gal tavo vyras blogai informuotasn ir galvoja kad negalima, paaiskink graziai kad nieko nenutiks, tik atsargiai ir svelniai:)

    Kalnietiene

  6. 2

    na ne tau vienai taip,tikrai gali buti ir yra taip,kaip tu parasei.Pas mus lygiai taip pat,nors esu ir straipsniu davusi skaityti jog tai nekenkia kudikeliui ir snekejome,bet jei vyras to nenori ir jam atrodo,kad reikia ta laika islaukti,tai ir laukite,juk ne visa gyvenima taip tesis.Kai kam sunku be sekso ta laika-o kazkam lengva ir jokiu problemu nesudaro,bet juk ne visi mes zmones vienodi.

    geramama

  7. 2

    beje, jeigu jis nenori myletis nepradek iskart galvoti apie blogiausia kaip pasakei: "tai gal sakau kokia kita ''drauge'' susirado su kuria mylisi.. " taip galvodama sau nervus susigadinsi...gal istiesu jis nenori pakenkti vaikeliui, gal jaucia diskonforta...as patasciau pasisneketi, suzinoti kaip yra o ne kurti savo fantazijas apie kitas.

    Anonimas

  8. 2

    na man ir 4 men, bet mes mylimes, tik draugas visad paklausia ar gerai jauciuos. pakolkas dikomforto nejauciam, aisku nzn kaip bus veliau, bet dabar dar gerai, aisku mylimes reciau nes sunkokas nestumas, bet ir gydytoja rekomendavo pasimyleti tik atsargiai, ta prasme ten visokiu pozu jau nebandyt:) na mes su draugu vis intike pasiskaitom apie mylejimasi nestumo metu, pasikalbam ir pakolkas viskas gerai, potraukis nesumazejas nevienam tik yra atsakomybe tai daryti reciau ir paprasciau.

    Anonimas

  9. 1

    Mylimes, jei man potraukis yra,. nes kartais tai ne.. Siaip as pati jo klausiau, ar sunku islaiukt ir pan, sako, kad ne, nes zino del ko laukia :)

    _Lika_

  10. 1

    mylejomes su vyru ir pirma ir antra nestuma.tik pozas turejom pakeisti.

    deimantina