• 26ats.

    Ar jums pirmosiomis dienomis,savaitemis nesivaideno kad jusu kudikis verkia?

    Man atsirado si problema tai ir lakstau vis prie vaiko,nors jis miega sau ramiai.,,Kada tai praeis?jei praeina..:)

    gerimantaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na mums su vyru irgi daznai pasirodydavo kad vaikutis verkia,o istikruju jis miegodavo,nors pirmais menesiais ramus budavo,tikrai nepervargdavome,kai ir dabar jau penkiu menesiu yra irgi daznai atrodo kad suverkia,jei esam kitam kambary,tai tuoj begam ziuret.

    sandradan

  2. 4

    man tikrai ne :) galbut,kad su dviem buvau ir taip jautesi pervargimas,nuo pirmu naktu isivede "budejimo rezimas" vyro nebegirdedavau (jis kartais naktim kalba) o vaikus girdziu net kai apsivercia ant kito soniuko...as net atskirdavau kuris verkia nuo poros sav :)
    galbut labai jautri esi,uztai taip..:) su laiku viskas susitvarkys,kantrybes ir stiprybes tau :)

    mirror

  3. 3

    Diena kartais pasigirsdavo, kad lyg suverke, bet is tiesu tai budavo kiti garsai :) po gero men, kai viskas stojo i savo vietas dingo sitie "pasigirdejimai" :) o naktimis miegam ramiai - abudu :)

    Meskeriotoja

  4. 3

    retai, bet pasitaikydavo tokie atvejai... dar ir dabar kartais taip buna. kai mazius miega pokaituka palieku ji kambaryje, o pati iseinu, bet vis palakstau paziureti ir isitikinti ar nepasivaideno :)

    romantike

  5. 3

    Vaidenosi, kad verkia, nes tiesiog gyvenau būdravimo režimu...

    Jorkaile

  6. 3

    aš galvoju ,kad čia praeis gal pervarkstat labai patarčiau raminančių pagerti.

    mamytukas

  7. 3

    Man tai kartais veidenasi, kad mazyle verkia kai vakare uzmigdau, o pati bunu kitam kambari, bet nueinu pas ja, o ji sau ramiausiai miega.

    ZivileN

  8. 3

    jo kai pirmas gime tai vis ziurejau ar kvepuoja, kazkokia keista panika, kad kas ne taip.. bet va kai antras gime miegojau kada tik leisdavo, visiskai kitaip, tokia garantuota del visko buvau..

    vejune

  9. 3

    namie tai ne,bet kai su vyresneliu gulejau klinikose,o jis gulejo inkubatoriuj kitoj palatoj,tai vis atrodydavo,kad vis girdziu mazyli verkianti.negaledavau miegot,nors ir zinojau kad kitam aukste vaikutis

    nesvarbu

  10. 3

    Tikrai nesivaideno, bet net nakti miegodama girdejau silpniausia kudikio judesi

    SweetCherry