• 4ats.

    darzelis

    noreciau paklausti tu mamyciu kuriu vaikiukai nenorejo lankyti darzeli. per kiek laiko tesesi tas nenoras, rytinis verkimas ir sakymas kad nenoriu eiti y darzeli. manoji is pradziu labai norejo lankyti darzeli bet greitai tas noras dingo.

    vestinaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Maniskei tai priklauso nuo nuotaikos, dabar jau kokias dvi savaites eina be asaru i darzeli, bet vistiek pasako kad nenori pas lelias

    Mila

  2. 1

    mes pradejom lankyti si rugseji,ejo su didziausiu noru,pykdavo kai reikedavo eit namo,o dabar jau kai pamate kad cia kasdienis reikalas ryte nueinam draugiskai,bet rubinej pradeda asaroti,mane saugoti,kad neiseiciau.is pradziu pati nervinaus skambindavau vos kelis metrus nuejus nuo darzelio,bet aukletoja pasake kad jis nei minutes neverkia ir nulekia pas vaikus:) jei ne prasidejusios slogos ir ligos gal jau butu visai priprates,bet pabuvus namie po ligos vel sunkiai is naujo pratinasi..

    sandritute

  3. 1

    Mes darzeli lankom nuo balandzio men tai dar kartais nelabai nori likti darzelyje, bet aukletoja sako, kad paverkia 5 min ir viskas buna tada tvarkoje.

    ZivileN

  4. 0

    mano berniukas kai ėjo y daržely tai jokių ašarų nebuvo.

    mamytukas