• 6ats.

    Vaiko elgesys prie stalo. Kaip mazyli ismokyti graziai valgyti prie stalo?

    turiu tokia problemele, manasis mazylis, kai ateina valgymo metas, prie stalo negraziai elgiesi. maivosi, nenori nei kasnio uzvalgyti normaliai reik jam judeti, kruteti prie stalo buna, kad nubega nuo stalo.t.t kaip mazyli ismokinti kad graziai ramiai pavalgytu. patarkyte. aciu

    ilona261-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mūsų sūnui pusantrų metukų.Ta pati problema.Valgyti pradėjom ir lovoje ir prie televizoriaus, ir ant mašinos, ir ant palangės..Kur tik papuola.Tiesiog noriu kad pavalgytų normalaus maisto šilto ir nereiktų į mikrobanginę kišti to paties patiekalo kelis kartus.Bet kai labai ką nors skanaus pažadu kad duosiu jam tai ateina į savo kėdutę ir prisistumia staliuką ir laukia kol atnešiu, pabaigęs vėl atneša lėkštutę kad dar įdėčiau ir skuodžia vėl atsisėst.Tokio amžiaus jie dar nelabai supranta kad liepi gražiai valgyti.

    linasiu

  2. 1
  3. 1

    niekaip ir man neisejo kai jis ka tik pradejo pats valgyti tai ir sienos ir grindys budavo pilnos maisto. tai kai paaugs graziau ir valgys

    jurgita

  4. 1

    manoji graziai ismoko valgyti budama 2metu. tikrai nepergyvenk ateis tas laikas kaip vaikutis pats ismoks

    deimantina

  5. 1

    na ziurint kokio amziaus tavo vaikutis,maniskei 2.4 m.tai jei ji pradeda taip elgtis prie stalo kai yra ideta valgyti ir nevalgo,tada patraukiu jos lekstute ir pasakau kad kai normaliai sedes ir valgyt nores tada graziai ir valgys,na istiesu jei nenori valgyti tai ir prie stalo elgiasi bet kaip.bet va kai jau valgyti nori tai graziai atsiseda ir pavalgo.tad tiesiog pabandykit ir jus taip daryti,jei graziai nevalgo ir maivosi prie stalo tai patrauk lekstute ir pasakyk,paaiskink kodel yra patraukta ir gal pades,nes sakau maniskei tai padeda.

    masiniuke

  6. 0

    na,mano dukrytei 2metukai,tai ji valgo savo kedutej,bet be jokiu issikraipymu,tai jei ir valgo prie stalo taip pat ramiai ir graziai.manyciau reiktu sodinti tada valgyti,kai vaikas tikrai alkanas,tai gal butu maziau issikraipymu.

    Bosiene