• 13ats.

    patarkit, ar gerai darau, jei i misinuka idedu bobovita milteliu?

    priziuriu 4 men. anukyte. ji gime 5 kg, tad valge daug nuo gimimo. maitinom misiniukais. o dabar ipiliu vandenuko i buteliuka ir idedu kelis saukstelius misiniuko ir BOBOVITA milteliu. gaunasi skysta kosyte, ar gerai darau, nes vien misiniuko mazai.

    grazinute1960Maitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    pritariu nuomonei,kad reiketu atskirai gal kosytes siek tiek paruosti jei maziuke nedavalgo,nes sumaisius 2 skirtingus produktus nezinia kas ten gaunasi,ir galite labai apkrauti vaikiuko inkstukus.arba dazniau duokite misinuko,gal sotesnio paieskokit.o kosytem maitinti per buteliuka nerekomenduojama.

    sandritute

  3. 2

    geriausiai pasitarti su vaiko gyditoju, nes manyciau misinuko reikia didinti doze, o kosytei ivesti atskira dienotvarkes maitinima, mums jau beveik penki menesiai, tai mano mazylis suvalgo po240ml misinuko 4k per diena + kosyte bulviu per pietus ir vakarienei grudu kosele pirktine .. taip kad augame kaip ant mieliu :) manyciau reiketu jums pasidaryti jau rezima maitinimo ;)

    geiza

  4. 2

    Jus viska darykit,kaip raso ant dezuciu.Orietuokites pagal vaiko svori ,ne pagal menesius.
    Man atrodo,turetu uztekti misinuko,koses nereiketu. Gal dazniau maitinkit,bet kiekio tikrai nedidinkit - istampysit vaikui skranduka.

    Linute39

  5. 1

    man rodos nutukinsit jus ta vaika..

    bantukas

  6. 1

    manyciau,kad misinuko reikia duoti tiek, kiek vaikas suvalgo.

    juratele

  7. 1

    manau geriau atskirai saukstuka kosytes padaryti (tik nepermaitinkite ja pirmus kartus) nei imaisyti i misinuka, juk tos pacios kosytes turi pieno milteliu, o dar ja imaisant i misinuka, kad nepasidarytu kokia perdidele koncentracija pieno baltymo, ,,

    Lukniukas

  8. 1

    manau misinuko norma dididinkit.

    ruta26

  9. 1

    jei neprivalgo vien nuo misinuko ar negeriau butu kokia kosyte virti ar koki sureli desertine varskyte,na bent taip as nuo 3men dariau savo didziajam nes jis neprivalge ,aisku nuo pradziu tik kelis saukstelius pamazu pamazu o is misinuko daryt kosyte galit perduozuoti jame esanciu vitaminu ir visa kita ko dozes.cia tik mano nuomone

    lineja85

  10. 1

    Tai gal misinuko per maza norma sumaitinate todel ir jauciasi alkana. As sakyciau jog ankstoka dar kosytems. Mano sunui trys menesiai, ir mum daktare liepe be 5 men nepradeti nei kosytei nei kuo kitu maitinti.

    kvapni_feja