• 18ats.

    klausimu paieska

    nezinau ar cia tik mano kompiuteryje pieska tokia nevykusi ar ir pas jus taip yra. nes as pries uzdodama klausima paziuriu pieskoje ar jis nebuvo jau uzduotas ir nerandu. o paskui kai uzduodu jy uzblokuoja nes jis kartojasi. tai kaip cia suprasti?

    vestinaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Dar vienas paieškos būdas yra - tiesiog peržiūrėk visą skiltį, pvz., vaiko priežiūra. Aišku tai atims nemažai laiko, bet rasi ir tau rūpimus klausimus iš šios srities, o kartu rasi ir daugiau įdomių klausimų, apie kuriuos nebūtum pagalvojusi.

    bum

  2. 2

    as irgi is pradziu galvojau kaip cia yra..bet paskui pamaciau kad reikia vest tik zodzio pradzia tarkim angin- , puoduk- ,zurnal- ir panasiai..ir ismeta klausimus ta tema.todel ir yra prasoma pagrindiniame klausime suformuluoti aiskiai minti,kad butu galima ji surasti kitai mamytei:)

    sandritute

  3. 2

    vesti reikia tik dali zodzio, nes: daugelis raso zodzius su klaidomis. Pvz, kaip tavo klausimas apie vejaraupius, tu parasei vejaropiai. o jieskodama paieskoje rasyti galejat tik -vejar- ir ismeta pilna klausimu.

    Anonimas

  4. 1

    Kitais zodziais uzvadintas buna

    Auksare

  5. 1

    Labai tau pritariu, nemoku ir aš ieškoti per paiešką

    Dziungarija

  6. 1

    as parasydavau visa zodi ir man nieko neismesdavo,o poto uzblokuodavo

    rasiuksas

  7. 1

    reikia ivesti nepilna zodi, tada randa. ir reikia ieskoti ne konkrecioje temoje, bet bendrame lape. dar kai kurios nares netinkamai suformuluoja klausima , pvz. "prasau pagalbos" ir tuomet niekada neras, nes siame "klausime", kuris net be klaustuko yra tik du zodziai :"prasau pagalbos", tai tik siuos zodzius ir randa paieska

    juratele

  8. 1

    pas mane taip pat yra..tai as tokio klausimo ieskau per google ir jei toks panasus klausimas buna man visada ismeta mamanijoje kas tai rase

    nade

  9. 1

    kartais ir as nerandu man rupimo klausimelio,na atrodo visaip bandau vest ir skiemeni ir visa zodeli ir klausima bet nieko neismeta,o kai uzklausiu tai retai kada bet buna kad pasikartoja.

    masiniuke

  10. 1

    as kai tik uzsiregistravau mamanijoje tai man irgi tamsus miskas buvo su ta paieska, as ir kaip per google ieskodavau ir galu gale nieko nerasdavau...reikia vesti zodzio sakni, o ne visa zodi...

    Lukniukas