• 19ats.

    kaip manote ar vaikstyne byra gerai ar ne?

    teko girdeti jog vaikuciai kurie vaikscioti pradeda nuo beguno,vaiksto ne pilnu paduku,o siek tiek pasistiebe?

    neiraVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kad ir dvynius auginau,bet nepirkau,kazkaip apsejom.Man tai pasakojo,kad su vaikstyne vaikai iprate vaiksciot poto labai sunkiai orentuojasi,eina ir trankosi i kampus,sienas,duris ir t.t.Bet gal cia ne visiems taip buna,juk ir paprastai vaikai augdami kai kurie buna atsargus,o kiti is melyniu neislenda

    Aureluze

  2. 3

    taip. ilgai galvojau ar pirkt ar ne, bet padejo apsisprest masaziste. kadangi sunelio kojyciu padidejes raumenuku tonusas, tai sake nerekomenduojama deti i vaikstynes.

    reda83

  3. 2

    na mum atidave vaikstyne, bet pirkus nebuciau. mankstose patare palaikyti po kokiu 10minuciu kelis kart dienoj, bet tik tam kad vaikui pakeisti padety, payvairinti stebejimo lauka =) o ne del vaiksciojimo. nors is tikro sake dar ir tai, kad suaugusio tai nei vieno nera vaiksciojancio ant pirstu... ir tai ne vienintele to pasistiebimo priezastis.

    titina

  4. 1

    Mes su vaikstye uzaugom, ir dabar gerai vaikstom

    Auksare

  5. 1

    mes naudojom vaikstyne ir viskas gerai

    Jorkaile

  6. 1

    geriau už rankytės vaiką pavedžiokite, nepabėgs puodai ar neplautos grindys, vaikas juk svarbiau

    vinipukas

  7. 1

    as pries,vat gimines sunelis,jau nuo puses metu vaikstynej,su mano mergyte vienodo amziaus,db jai 8men,tai nededu ir nedesiu i jokias vaikstynes,.vaikai turi savaime pradet vaiksciot..nereikia skubint tokiu dalyku,nes esu macius ,kaip "sugadino" tevai sitaip vaika,paskui vaikas ant pirstu galiuku vaiksciojo,ir esme,kadf be atramos neejo normaliai.ilgai teko gydyti,ir su ortopediniais batukais vaiksciojo,ir ko jie tik nedare,todel pati nerizikuosiu vaiko sveikata...

    bantukas

  8. 1

    pirmus du vaikus dejau i vaikstyne ir treciaji dedu,normaliai deda kojyte,reikia tinkama apava apauti.O ka tie gydytojai sako,tai nevisada gali klausyti,jei diagnozes nustato blogai.O kiekviena mama ziuri,kaip jos vaikui geriau.Sunui beveik 6 menesiai,tai per diena koki pusvalandi praleidzia vaikstyneje,nematau tame nieko blogo.Kiek zmoniu ,tiek nuomoniu.

    ruta26

  9. 1

    man kazkodel atrodo ,kad jei vaikutis nebus dedamas i beguna jis anksciau pradeda vaikciot .pirmas dvi mergaites uzauginau be beguno ir vaikciojo jau budamos 11 men ,dar turiu treciaja lelyte tai ir nezadu det begune .

    lina38

  10. 1

    Mums taip ir buvo.5 mėnesių stojosi ant visos pėdutės, 0 6 kai pradėjo bėgūne vaikščiot įsitempęs ant pirštų galų.Ir dar pradėjo mint viena kitą kojyte.taigi rekomendacijos bėgūną turint:ne ilgiau kaip 2 valandas per dieną, ne ankščiau kaip nuo 7 mėnesio galima.

    linasiu