• 17ats.

    Ka tik po daktaru. Mazius tik uzkimes pora kartu pakoseja ir tiek. Prigasdino, kad labai akylai reikia stebeti, jei prades koseti "lojanciai" ir girdetis sniukstimas kviesti greitaja. Vaikas gali uzdusti. Net nusterau vietoje... Ar kam buvo kazkas panasaus?

    lydekaiteKūdikio peršalimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    lydekaite geriausia kudikiui butu jei pagarintum su siltais garais,as savo mazyliui ir inchaliacijas dariau ir garinau su garais,istikro labai padejo,nes irgi buvo prikimes ir lojo kaip suniukas,taip pat labai stengiausi vedint kambari,kartais atsidarius langa vaika apsirengus siltai stovedavau prie atverto lango,nes saltis irgi plecia bronchus,cia pagrindinis gydimas nuo tos ligos tai yra garinimas.sekmes sveikit.

    sandradan

  2. 2

    Eikite kartu su maziuku i garu vonia. Tegul kazkas pries tai vonioje issimaudo, kai pasidarys silta ir dregna, atsiras garu, eikit kartu pabuti. Tik poto ziurek, kad nepersaltu. Siltai aprenk, isuk i pledus. Kai mano maziukas buvo uzkimes, daktare taip liepe, ir padejo. Visko gali buti, bet nereikia panikuoti. Stebek vaikiuka, tikiuosi pasveiksit!!!

    kvapni_feja

  3. 1

    lydekaite,gerausia ne kol miega prileisti vonia,bet kartu su juo stoveti,kol bega vanduo..mums va buvo tas pats,lojanciai kosija gal jau menesi,tai kas vakara ir leidziu vonia.nes prie puodu nestovi ji man,tai vonioj uzsiima kazkiek,ziuri kaip vanduo bega,ten garu pilna,gal kazkiek ir padejo...nesijaudink,tepk jei israse tepaliuko,praeis... baisus tas kosulys,maniske uzkimus nebuvo,bet kaip kosijo tai dieve dieve,, ir vaistu kokiu tik nenaudojom...

    bantukas

  4. 1

    Laba, zinai perskaiciau fejos patarima apie garu vonia ir prisiminiau dar viena panasu buda, kaip "pagarinti" maziuka :) didesni puoda uzkaitink vandens, gali su zolelem - metom pvz, arba tiktu ir mentolinis tepaliukas (siek tiek istirpdyti tam karstam vandeny). ta karsta garuojanti puoda vonioj ant grindu pasistatykit ir pasedek su suneliu ant keliu virs to puodo. gali ji apgaubti dideliu ranksluosciu, kad garai ne taip issisklaidytu. o paskui siltai i kaldryte, i lovyte :) viskas bus gerai, pamatysi :)

    Meskeriotoja

  5. 1

    kol miega begu staigiai vonia prileisiu, aciu uz patarimus!!!

    lydekaite

  6. 1

    jei tai suprakaituoja tai tiesiog dazniau perrenginek maziuka.kad arbateles gertu tai gerai butu,bet gal nors po kelis gurksnelius isgers,bandyk duoti.

    masiniuke

  7. 1

    aciu masiniuke.. :( pasveiksim, niekur mes nedingsim.. gerai kad mazius gerai miega, geros nuotaikos..

    lydekaite

  8. 1

    Gerai, bulviu desim, o ka daryt kad vaikas neprakaituotu saltu prakaitu? jis ropineja, ant grindu salta tai aprengiu kd nesusaltu, bet va nugaryte tokia vesi, ir dregna. bandau aprengt sukaista, nurengt - salta... bandysim nesinervuot, bet taip netiketai igasdino..nesitikejau, kad taip rimta.

    lydekaite

  9. 1

    pasistenk labai nesijaudinti,visada daktarai kartais daugiau prigazdina nei gali buti is tikruju.na bet isivaizduoju jei man taip pasakytu tai ir sau vietos nerasciau.tad vis del to stebek maziuka,tepk krutinyte padukus kaip sake daktare,sveikit greiciau ir kad viskas butu tik gerai.

    masiniuke

  10. 1

    tik taip stenkis nesijaudinti,na kaip isgasdina tai ima tas nerimas,bet viskas gerai bus.jis siek tiek girdesis,jau kaip jausi kad sunkiai net ir kvepuoja tada nk nelauk i liginine.vakare gali bulviu isvirti ir tokiu siltoku ant krutines uzdeti,arba zalio svoguno ir ant krutineles pabandyk uzdeti,jie truputi istraukia ta uzdegima.

    neira