Atsakymai

  1. 4

    maniske pusrycius namuose pavalgo o pietus valgo valgykloje

    rita0609

  2. 3

    pietauja ,mokyklos valgykloje..

    nade

  3. 3

    As savo vaikui perku toki vitaminu kokteli is Forever. Suplaku ryte su pienu, jis isgeria. Mokykloje jie valgo apie 10. Tai idedu maza termosiuka ir sumustini. O namo grize apie 13 pavalgom stipriai.

    Jorkaile

  4. 3

    pusryčiauja namie, o pietus valgykloje pavalgo. tiesa, ne visada sako, kad skanu buvo, bet manau, kad per ilgas laiko tarpas nuo pusryčių iki kokios 13 val. nevalgius išbūti. ir neleidžiu pirktis visokių bandelių - išperku pietus. dar dažnai nešasi atsigerti iš namų, kad negertų iš čiaupo vandens :)

    Ineta_

  5. 2

    iduodu pinigu ka nori ta nusiperka pietums

    liena

  6. 2

    savo treciokei idedu sumustini priespieciams ir sulciu, o gryzusi pavalgo pietus, pradzioj dar duodavom pinigeliu, bet jai sake labai ilgai reikia eilej stoveti tai pati sumustiniu pasiprase

    neringa1981

  7. 2

    Pietūs mokyklos valgykloje kainuoja. Viskas būtų gerai, sumokėtume, bet kad vaikas nemėgsta tų mokyklinių pietų. O mokyklos valgykloje pietauja tik socialiai remtini vaikai. Ar pasidomėjot mamos, ar valgo tą mokyklinį maistą jūsų vaikai?

    Jorkaile

  8. 2

    mes dedam visada patys pietukus i mokyklele

    deimantina

  9. 2

    pietus valgykloj valgo,o priespieciam idedu po bandele ir sulciu atsigerti

    ruta26

  10. 1

    mano mergaites vyresnes tai ir nevalgydavo valgykloje nes sake neskanu ,tai tiesiog isidedavo bulkute arba pasimdavo pinigu ir eidavo i parduotuvele prie mokyklos nusipirkt ka nors,

    lina38