• 9ats.

    Arteja sventes

    Arteja sventes ir norisi mylimus artimus zmones nustebinti ir pasaldinti ju sirdele.yra ivairiu dovaneliu is saldainiu.cia tokia parduotuve Saldus Majai.Ar jums teko pikti?Ar patiko?

    lolitaaaMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    sioje parduotuveje dzniausiai perku tik sveriama produkcija arba nuziuriu kokiu geru ideju kaip galima graziai ir skoningai supakuoti sokoladus,saldainius.

    tete

  2. 3

    Na ten yra didelis pasirinkimas saldumynu. Ivairiausiems skoniams. Mes labiau megstam juoda sokolada, yra ten visko. Buna supakuotu ,is karto paruostu dovaneliu, labai grazu.

    Linute39

  3. 2

    mums taip pat patinka si parduotuve, ypac todel, kad cia dirba sunaus kriksto mama, tai mums saldainiu daznai parnesa:) bet ir siaip labai faina ten, visokiausiu gerybiu pilna

    padraika

  4. 2

    oi man labai patinka ta parduotuve, nenusipirkes konors negali iseiti:)) vis kazkas patraukia aki, o ir skoniu ivairiu ivairiausiu, tiek, kad brangoka tenais...

    Lukniukas

  5. 2

    Esu tik apsidairiusi tenais... tikrai yra geras pasirinkimas. Tiek miela dovana, tiek savo seima gali nudziuginti.

    mela

  6. 2

    taip teko...aisku skani ir saldi dowana...bet kainos irgi yra...kai kur panasiu gali ir pigiau nusipirkt

    Anonimas

  7. 1

    neperseniai kitame mieste teko uzmatyti tokia parduotuve ,pirk tai nepirkau nieko bet akis yra i ka paganyt .gaila kad pas mus mieste tokios pardes nera o tai svenciu proga tikrai kazka nusipirktau sau ir pamalonintau kitu sirdele.

    lina38

  8. 1

    dar neteko lankytis nes neesu saldumynu megeja,bet sugundet:)

    Bosiene

  9. 1

    niekada neteko i tokia parduotuve uzsukti, gal kadanors :) nes pas mus mieste nera tokios.

    geiza