Atsakymai

  1. 6

    na aš turėjau rankinį AVENT firmos, (velniškai brangūs jie) tad darbuojausi juo, tai kai pramokau tai nesunku tapo, pradžioj vargdavau. Elektrinio nebandžiau - bet manau kad patogesnis, mažiau to vargo.

    Lulu

  2. 4

    as naudojau avent rankini ir man jokio vargo su juo nebuvo,bet zinoma su elektriniu dar geriau

    ddovile

  3. 4

    elektrini geriau,as turejau paprastuti,bet su juo vienas vargas buvo

    ruta26

  4. 4

    aisku pirkti geriau elektrini,bet jeigu pinigine neleidzia gali pirkti ir rankini.man labai patiko Tomme Tippee produkcija.

    deimantina

  5. 3

    As naudojau rankini Avent firmos,ispradziu buvo sunkoka bet veliau pripratau ir viskas buvo gerai

    ginnta

  6. 3

    o as siulyciau isvis kolkas nepirkti, nes gali jo ir neprireikti, mum 6 men pati maitinu ir ne karto neteko jo naudoti, jei prireiks vyras nuleks i vaistine ir nupirks

    Kalnietiene

  7. 3

    As naudojau kaip ir daugelis Avent firmos pientrauki,tik elektrini labai gerai man buvo,tik tiek kad mazai teko naudotis,nes visai beveik pienuko neturejau.Maitindavau visalaik is krutines,kol buvo pienukas,bet man buvo uzdegimas velau ir labai spenelius nukramte tai tuomet teko pasinaudoti pientraukiu.

    Egle

  8. 3

    ziurint kiek daznai zadi ji naudoti... jei nori greiciau ir lengviau - geriau elektrinis. as retai naudojau, tai man gerai buvo ir paprastas rankinis NUK pientraukis.

    romantike

  9. 3

    turejau rankini AVENT pientrauki, man jis patiko, bet gal todel, kad nedaznai nusitraukineti tko, jei ketini maitinti tik is buteliuko nutrauktu pienu tada jau gal elektrinis tiktu labiau...

    Lukniukas

  10. 3

    is patirties sakau, jei ketini visa laika nusitraukineti, geriau elektrinis, nes su rankiniu per puse metu laaabai nuvargau:(man AVENT produkcija patiko.

    barskute