• 12ats.

    Nepaklusnus 2,5 metu vaikas

    Sveikos mamytes,turiu drauge kuri daznas svecias pas mane,bet vaikiukas jos tiesiog vaiksciojantis siaubukas.viska meto,dauzo,ima,lipa ir neklauso kai draudzia mama ar svetimi.Jei uzsimano uzlipti ant virtuves stalo pabandyk neleisti gali prarekti pusvalandi ir daugiau.bandau draugei paaiskinti,kad tai blogai.kaip galeciau padeti jei ka patarti,nes tai nebeimanoma.namuose kaip po katastrofos nei sekundei negalima palikt vienos.

    lolitaaaVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as nemanau,jog iseitis yra vaiko ignoravimas ar atsisakyt drauges del vaiko cia tikrai neiseitis.

    Bosiene

  2. 3

    mano dukrytei 2metukai ir 3menesiai tokiu bedu neturim.kyla itarimas,jog galbut namie daug kas galima ir nera zodzio ne.mano dukryte aktyvi,bet jei pasakau ne,tai ji supranta,jog negalima.vienas is budu jei nereguoja,tai tegu ir bliauna ir visai nekreipti demesio.pastatyti i kampa ir pasakyt,jog ateitu tada,kai nusiramins.tokie vaikai jau daug supranta.viena is priezasciu gali buti demesio stoka ir savo elgesiu bando issireikalauti bet kokio demesio.tegu pabando daugiau kartu pazaisti,paskaityti pasakas ar siaip tiesiog pamyluoti.

    Bosiene

  3. 2

    Nu,bet ir drauge jei atsisako del neklauzados jos vaiko draugystes..Gal ta mamyte aukleja savo vaika namie,bet jis kitur taip elgiasi,visokiu juk vaiku yra..Mano kolkas nelabai paklusni,bet tikiuosi nebus tokia neklauzada :)

    Anonimas

  4. 2

    Na jei mama pati nesiima auklejimo ir viska leidzia,tai jus tikrai nieko nepakeisit,gal bandykit uzsiminti,kad taip negrazu ir negalima sveciuose elgtis.

    pavasarinuke

  5. 2

    tas ir sunkiausia,kad viska leidzia cia kazkaip reiktu itikint drauge,jog pakentetu vaiko asaras.zinau kaip tai yra sunku ir kita karta sirdi suspaudzia beklausant,bet rezultatai super buna.

    Bosiene

  6. 1

    pas mane suneliai irgi visur lipa,jei neduodu spiegai,bet as stengiuosi kuom nors kitu uzimt,tai taip ir susikalbam,o del draudimu tai tikrai draudziu ir teko jau per rankytes suduot kad nelistu i stalcius(atidaro komodos stalcius ir viska isima :))),kai subaru tai butinai paaiskinu,kad negalima list,parodau nu nu,kzkuriam laikui aprimsta.Dabaer isigijau per interneta tokias apsaugas,kad neatidarytu stalciu,tai nelenda.Gal jau praeis tas ju toks lindimas visur,jiems 1.10m

    Aureluze

  7. 1

    As neiissizadu drauges Sandre,o atvirksciai noriu padeti,nes matau,kad tas gerai nesibaigs.Pas mane zino,kad galima vaikams daryti viska,leidziu zaisti ir per daug nedrausminu kaip kiti,kada sveciuose daug ko negalima,bet viskam yra ribos manau.kiti to tikrai nepakes.mamyte turetu gal ir pati suprasti,kad vaika reiketu padrausminti sveciuose.ispaisytos sienos,lova kas toliau?manau jums tas nelabai patiktu

    lolitaaa

  8. 1

    Baisiausia,kad mama viska duoda ir leidzia,kad ji tik nesauktu.O as skaitau,kad reikia kazkaip ta problema spresti.Vaikiukas gopsiukas su broliu nesidalina jei duodu saldainiu viska sau tik.tenka berniukui nematant pas sese pavogti.tai manau nieko gero.zinau,kad tai tevu klaidos,bet labai norisi padeti

    lolitaaa

  9. 0
  10. 0

    Tik šiandien aptikau jūsų diskusija ir labai sudomino. Turiu pasakyt, kad auklėjimas vaiką įtakoja tik kokius 30-40 proc., o likusi dalis 70-60 proc. lemia įgimtas harakteris. Čia iki kokių 4 metų, vėliau būna atvirkščiai. Todėl brangios mamytės nemanykit, kad kurių vaikai yra ramūs ir paklusnūs yrė dėka jūsų gero auklėjimo. Tai esu patyres ir augindamas savo vaikus ir stebėdamas artimųjų šeimas. Mano pirmas vaikas buvo "padaužiukas", o antras ramus. Su brolio vaikasi buvo atvirkštinis variantas. Tarp vaikų 2 metai skirtumas. Sakysit, kad pirmą vaiką auklėjom blogai, buvom be patirties :) o tai kaip brolio šeimoje, sakysit pirmą auklėjo gerai, o antrą mažiau auklėjo :) O jūsų stebėjimasisi draugės nepaklusniu vaiku labai priminė mano žmonos draugę kai ji stebėjosi mūsų "padaužiuku" ir taip pat geranoriškai patarinėjo kaip auklėti, sakė kad ji daug skaito psichologinių knygų ir matyt dėl to jos mergaitė labai rami ir paklusni, bet va gimė jos antra mergaitė kuri buvo "padaužiukė" nors mama dar daugiau knygų buvo perskaičius tai nepadėjo. Bet kaip sakoma mergaitės išaugo tą amžių, mažajai 5, o kitai 8. Ir tik dabar gali pastebėti, kad mama teisingai auklėja vaikus.

    Anonimas