Atsakymai

  1. 1

    Aciu labai labai uz skanias kaledas :)

    Guste

  2. 1

    as tai darau su dirbtiniu ir biski idedu naminio. Medu puode reikia pavirti iki putu atsiradimo kaip jau minejau, o tada i karsta medu sudedu prieskonius kokius naudoju ir sviesta

    Anonimas

  3. 1

    o medu atskirai pakaitinti ir tada deti sviesta ar viska kaitinti kartu ? Ir dar koki medu geriau naudoti naturalu ar dirbtini ?

    Guste

  4. 1

    na va jau recepta padiktavo sigita, mano yra panasus, tik as daznai kepu su mociutes pagalba (ji vireja) tai zinot pas ja daznai buna kiekiai dedami ivairiai ji nededa tiksliai, tad manau sigitos receptas jums butu palankeswnis:) pavirinkit meduti ilgiau ir turetu gautis nes as ir esu gavus ir sviesius ir tamsius, kai pasivirinau kita kart medu man gavos tamsesni, dar mociute sake kad buvo bandzius kakavos deti, bet as pati tai dar nebandziau tai nzn ar ji cia tiktu ar ne.

    Anonimas

  5. 1

    Juk Guste ir raso, kad rasti internete yra sviesus.
    Visi meduoliu receptai praktiskai tokie patys, bet kaip ir minejo kristalas reik medu pakaitinti trupuciuka ilgiau. Na o jei ka gali siektiek kakacos ideti tikrai tamsesni bus.
    Reikalingi produktai:
    teslai ; 2 tryniai, 1 kiausinis, po 100 g. cukraus, grietines, sviesto, 80 g medaus, 500 miltu. 1/2 saukstelio kepimo milteliu 0.5 saukstelio prieskoniu(gvazdikeliai, cinamonas ar kt.)

    kiausini ir trynius issukt su cukrum, ideti pakaitinta medu su sviestu ir prieskoniais supilt grietine ir miltus sumaisytus su kep. milteliais. uzminkyta tesla 2-3 val. laikyt saldytuve iskociot 7 mm storio laksta is jo ispjaut norimos formos meduolius kept vidutinio karstumo orkaitej, kol paruduoja.

    Anonimas

  6. 1

    butu tikrai idomu isgirsti koki receptuka,kaip tik lauke vesoka,tai issikepciau prie arbateles:)

    Bosiene

  7. 1
  8. 1

    Buciau labai dekinga uz recepta :)

    Guste

  9. 1

    na as kai buvau kepus meduolius tai man gavos rudi, tik nezinau ar mes abi galvojam apie ta pati recepta, jei taip tai zinok rudumas atsiranda del medaus pavirimo, ta prasme medu puode reikia pavirti iki putu atsiradimo bent jau as taip dariau

    Anonimas

  10. 1

    nebutinai kalediniai :) Tiesiog visi receptai kiek randu internete yra sviesios teslos, o Kaziuko mugeje yra tekia pirkti labai skanius tamsius kaip sokoladas meduolius. Labai skanus buvo todel noreciau panasius isikepti kaledoms :)

    Guste