• 9ats.

    HOT PAN elektrine keptuve. Pasidalinkite patirtimi.

    Jau kaip uzsinorejau isigyti hot pan elektrine keptuve, dabar vis reklamuoja ja, kaina nedidele 129.90 gal ir visai neblogas daiktas bus, blyniukam kokiem pasikepti. Bet vat viena beda nzn ar tikrai cia geras daiktas, kazin kiek elektros sunaudoja, ar gerai joje kepa, aciu uz atsiliepimus.

    barskuteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano mama turi, bet kazko jau greit sugedo gal tokia papuole,bet kepti tai tikrai buvo gerai labai nei aliejaus nereikejo pilti skanu budavo labai kotletai.o kiek elektros sunaudoja tai tikrai nezinau

    solveigyte

  2. 1

    LAbas, as ir turiu sia keptuve. seip visai nieko daigtas, tik kad neturiu jokiu receptu spec siai keptuvei. kepiau pica kazkada tai viskas gerai, bet tesla ne tokia kaip orkaitei, gavosi kaip blynu tesla. bet seip blynus iskepa puikiai ir troskinius daryt galima. nezinau pas mane tai ji nesugedo. aisku kiekviena diena nenaudoju, bet seip esu patenkinta.

    Anonimas

  3. 1

    Katik kepiau ant mediniu iesmu saslikiukus.Pasimarinavau kelias dienas.Tai labai sultingi buvo.Ipyliau tik vandens kokia stikline.Dar sumasciau vyno raudono,bet nuo jo truputi pradeda juosti dugnas ir svilti.Tai geriau jo nepilti.Bet labai minksta mesyte,sultinga,nors marinavau tai mente (kuda kiaulienos mesa).Kepiau ant 135 mazdaug,taip ir pataria aprasyme, apie 20 min

    Anonimas

  4. 1

    Sveikos,na ka as galiu pasakyt....ikaista greit,neprisvyla,bet, kad kazkas tokio...tikrai nepasakyciau....nzn gal kokia nevykusi papuole...labai apskrunda iki juodumo gaminiai..ir temperatura normali,jei tik mazesne tai ilgai kepa...Zodziu esu truputi nusivylusi...bet visumoj maistas daug lengvesnis kai be riebalu...tik tiek to pliuso:)

    Anonimas

  5. 1

    aš nusipirkus, bet dar vis neišbandau, stovi jau keli mėn. o išsitraukti ir išbandyt neprisiruošiu :)

    auvilė

  6. 1

    Girdejau jog ji lb gera,tik lb greitai sugenda. Viena kavine ja turejo,sake lb patenkinti buvo,bet po poros menesiu sugedo,bet pirko dar viena,o kitos likimo nezinau :)

    Lina169

  7. 0

    Geras daiktas ..galiu parduoti uz 25 €

    Anonimas

  8. 0

    nesamone ta keptuve visai isdege po keletos kepimu bet jai neturit kur pinigu det pirkit as bent labai nusivyliau

    Anonimas

  9. 0

    Parduodu Hot Pan keptuve,nauja 100Lt. Tel.8-627-55602

    Anonimas