Atsakymai

  1. 6

    mano keldavosi nors iki puses metuku maitinau savo pienuku, bet viistiek keldavosi pervystydavo, pasupuodavo jei reikdavo.

    barskute

  2. 6

    nesikelia nakti, nes nakti maitinu MP tai vyrui kaip ir nera ka veikti, bet jei vaikas isiverkia ar man kur reikia tai paprasau vyro ir jis oabuna su leliuku. o misinuka tai visada padaro, kai buna namuose.

    wiktoriuke

  3. 6

    nesikeldavo,kai maziukas buvo,ir dabar nesikelia,tiesiog viena susitvarkau

    nesvarbu

  4. 6

    taip keliasi kartu su manim,kai gime dukryte,kadangi nedirbo,tai viena nakti jis viska darydavo,o kita nakti as,o gimus suneliui keliames,jei reikia abu.

    Bosiene

  5. 5

    Ramiausiai miega, nes jam į darbą reik keltis

    Jorkaile

  6. 5

    nesikelia,bet ir neturim problemu su verkimu,kudikis kantriai laukia,kol padarysiu misini,atsimerkes guli lovytej su ciulptuku ir laukia;-)),vaizdelis idomus,bet saunu,kad neverkia.Kol maziukas visai buvo,tai prilaikydavo vyras ciulptuka,kad neisiverktu.

    ruta26

  7. 4

    Mano vyras labai geras visada pavaduoja mane kai as bunu pavargusi :)

    geiza

  8. 4

    Taip visada.Mes pasiskirste vienas viena nakti ziuri,kitas kita :) Ir niekada nepalieka mergaites, jei verkia ramina,nesioja...Misinuka taip pat daro labai daznai,ir pampersa pakeicia,ir pavalgydina :)

    Anonimas

  9. 4

    pati maitinu,tai niekad nesikelia,ir nei karto nepervyste:(

    Aksana

  10. 3

    kadangi pati maitinu tai keltis vyrui misinukodaryti nereikia :) bet kai sunelis pabunda tai man i lova paguldo kad pamaitinciau.:)

    Pearl