• 8ats.

    Fotoaparato funkcijos. Kaip padaryti nerysku ''antra plana''?

    Mamytes patarkite, kaip padaryti , kad nuotraukose esantis pvz vaikas butu ryskus, o viskas kas antrame plane, tolumoje esantys daiktai buna tokie neryskus//cia kaip suprantu yra kazkokia funkcija fotoaparate, ar ji buna tik profesonaliuose fotoaparatuose kaip nikon ir canon ar ir paprastesniuose??vakar nusipirkome nauja fotoaparata, uzsimusdama ieskau tos funkcijos ir niekaip nerandu:))

    LukniukasLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Siaip reikia pirmini vaizda sufokusuoti, tai reikia padaryti nepilnai paspaust pacio fotkinimo mygtuka kol ekrane toks keturkampis apbrez pvz vaiko veida.. o siaip labai sunku pasakyt, kokiu f-ju gali tureti Jusu fotoaparatas, tad geriau iveskite google.lt savo fotoaparato pavadinima ir rasite lengvai instrukcijas :) bent man tai padeda :)

    _Lika_

  2. 1

    Zinokit, kad google visagale ne veltui :)) Sekmes randant :))

    _Lika_

  3. 1

    Nezinau koks fotoaparatas pas tave.Pvz canon eos serijos fotoaparatuose yra funkcija,kai pats gali pasirinkti,kuria vieta fokusuoti.O seip lengviausias budas,bent jau su canonais,fotografuoti portreto rezimu.tada visada fonas gaunasi issiliejes.Bent jau man;) Sekmes kuryboje;)

    Anonimas

  4. 1

    Yra programėlė, kur tvarkant nuotraukėles galima išryškinti objektą, o pvz tolumoje esantis vaizdas susilieja. Jeigu domins, pabandysiu paieškoti, kažkur lyg turėjau kompe pas mamą. Gaila pavadinimo nepamenu.
    Žinoma, su fotoaparatu kokybė DAUG geresnė, bet jei tos funkcijos nėra, tuomet galima ta programėle bandyti pakoreguoti.

    lydekaite

  5. 1

    cia siaip labai daug nuo fotoaparato priklauso, jo megapikseliu ir pan, raiskos, fokusavimo. reikia bandyt sufokusuoti kaio Lika sake paprastam fotike, o jei veidrodinis tai ten zymiai geriau gaudo pirma ir antra vaizda. jei pas tave skaitmeninis ir nesigauna, tai nieko tokio. parsisiusk programa picasa3, ten yra keletas funkciju su kuriomis galesi pakoreguoti nuotraukas (raudonas akis nuimti, apkirpti, paryskinti vaizda, spalvota/nespalvota padaryt, spalvomis pavarijuoti ir pan.)

    Jogurtas

  6. 1

    Pas mus canon, tai taip ir pasidaro tas neryskus antras planas kaip Lika ir sake.

    kvapni_feja

  7. 0

    aciu mamytes uz info, siaip jis viska daro pats-ir apkarpo kai nori ir nespalvotas gali daryti, tas raudonas akis nuimti funkcija parinkti tai logiskai mastant ir su tuo fonu kazkas turi gautis:))) siaip tai yra samsungas 12 MP ir 15 zumas, tai turetu buti tikrai ta funkcija tik as dar neisgaunu, bet ir ranku nenuleidziu:))

    Lukniukas

  8. 0

    hmmmm, bandau as fokusuoti ta vaizda, bet kazkas dar nesigauna, teks padirbet matyt daugiau:)

    Lukniukas