• 23ats.

    Mamytes, jei galetumete rinktis viena, kur vestumete savo 10men kudiky, y Yamaha muzikos mokyklele ar baseina. Kodel taip pasirinktumete?

    titinaLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mes Yamahos mokyklėlę lankom nuo šešių mėnesių ir tikrai ne per anksti, mūsų grupelėj pora vaikučių eina nuo 4 mėnesių. Pasirinkom, nes muzika skatina smegenų veiklą ir padeda vystytis. Vaikai geriau valdo
    savo kūną, tobulėja motorika, didėja savarankiškumas ir t.t. Baseino vaikams pas mus nėra, jį atstoja vonia, o vasarą jūra :)

    almyte7

  2. 3

    žymiai naudingiau vaikui būtų baseinas, tad ten ir vesčiau, o su muzikos mokyklėlėm tai suspės, dar anksti, ir tai aš asmeniškai norėčiau savo mergyte vesti į kokius šokius, man gražu kaip tokie kleckai savo užpakaliukus kraipo :)

    Lulu

  3. 3

    esu baigusi vaikystes pedagogikos studijas, taigi is savo studiju teorijos ir praktikos siulau muzikos mokyklele... savo dukrele jau nuvesiu 4 menesiuku pasibuti trumpam... visas mamas gal gasdina zodis mokyklele, kad sakote jog per anksti, bet ten viskas pritaikyta butent tam amziuj, todel be baimes galite pabandyti, beto uzsiemimai vyksta kartu su mama, tai tikrai neverta baimintis

    umile

  4. 3

    katik pasiskaiciau apie ta muzikos mokyklele,maciau per tv rode.pati susudomejus esu mano mazyliui eina10menuo galvoju gal reiktu pradeti vedzioti.pliusas kad dauk Kaune vietu ju yra nereikia belstis i kita miesto gala.

    aurikuka

  5. 3

    na tokio amžiaus kūdikėliui manyčiau pats tas būtų baseinas, nes į mokyklėlę dar manau šiek tiek ankstoka:)

    VilijaPovilioniene

  6. 3

    Kadangi esu muzikante,tai vaikuti vesciau i baseina,nes yamahos mokyklele labai primytivi ir sintetine,kuri mazai ugdo vaika.

    Anonimas

  7. 3

    Muzikinis lavinimas vyksta jau nuo 4 menesiu, 10 menesiu tikrai ne anksti.
    Taciau, man baseinas ir muzikinis lavinimas yra du skirtingi dalykai. Kam ko reikia. Lavinami muzika vaikuciai ima anksciau kalbeti,ismoksta emociskai atsiskleisti ir tt .
    Nepaisant to, mudu eitumem i baseina. :)

    Linute39

  8. 3

    maniskiui dabar 10men. pastebejau jam patinka muzika, tai tokiu atveju rinkciaus muzikos mokyklele - kas jam miela sirdelei. be to, nemanau, kad butu per anksti, manau, tokiems maziukams yra specialios programeles, uzsiemimai. bet pati labiau noreciau vesti i baseina, kur didesnis demesys skiriamas fiziniui lavinimui.

    romantike

  9. 3

    man taipat atrodo, kad muzikos mokyklai dar ankstoka, o baseinas labai gerai, naudinga.

    Simse

  10. 3

    Na tokiam maziukui gal dar ankstoka muzikos mokyklele, bent jau pussantru metuku palaukite. Tokio amziaus vesciau i baseina, nes manyciau kad geriau ir naudos daugiau. Vanduo atpalaiduoja kuna, gerina nuotaika, raumenukams gerai,judejimui. O muzikinems mokyklelems manau dar ankti. Bet cia tik mano nuomone:)

    kvapni_feja