• 14ats.

    ka daryti, kad 1 men. ir 2 sav. kudikiui nebutu baltas liezuvis?

    mano mergytei menuo ir 2 savaites, maitinu misinuku ir pastebejau, kad jos liezuviukas visada baltas, kas tai ir ka reikia daryti, kad taip nebutu? dekui uz atsakyma.

    SimutiaKūdikio pienligėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    atsiprasau ne acto o sodos, kazkaip suklydau rasydama mat su mama apie acta siuo metu kalbam, dar karta atsiprasau

    padraika

  2. 3

    daktarinas 40lt.dabar jau kainuoja.
    pasidaryk sodos tirpaliuką.stiklinė virinto vandenuko,pusę šaukštelio sodos.užsiviniojusi ant piršto marlės ar binto gabaliuką pamirkiusi tirpale pavalyk po valgio liežuviuką,žandenas.

    emiliukas

  3. 3

    Nusipirk Daktarino gelio (~21 Lt), ir duok bent po 4 kartus arba šaukšteliu, arba soske ištepk po maitinimo, kad bent kažkiek gleivinę paveiktų , mums per vieną dieną praėjo , liks ir ateičiai jei pasikartos + su soda pravalyk,paimk merliuka ar vatos gumuliuka.

    Anonimas

  4. 3

    na ti turbut pienlige na mum daktare liepe pasidaryt sodos tirpaliuka ir su marliuka pavalyt po kekvieno maitinimo arba daktarino tepalas yra geras

    simka

  5. 2

    mano vaiko irgi lezuvis baltas buvo, bet as nieko nedariau savaime praejo :)

    sauleee

  6. 2

    nusipirk daktarin tepaliuka ir uztepk ant lieziuviuko.nes vaikuciui tavo pienlige,daugumai vaiku ji buna,nieko baisaus cia nera

    masiniuke

  7. 2

    tai yra pienlige.valyk su merlyte ir virintu vandeniu.arba yra tepaliukas vaistinej pirkt mes,kai pirkom mokejom 50litu dabar nezinau jo kainos,nes tai buvo pries 2metus.pavadinimas lyg tais doktorin ar kazkas tokio.

    Bosiene

  8. 1

    matyt pienligė, mums ir taip būdavo, tai valydavom su sodos ir vandens tirpalu, marliuku.

    Lulu

  9. 1

    naudoti daktarin'a. tikrai pades po keliu potepiu.

    bantukas

  10. 1

    mano mergytei irgi buvo pienlige tai daktarai patare pasidaryt sodos tirpala. Stikline virinto vandens ir saukstelis sodos. Tada merliuka pamirkai tam tirpaliuky apsivynioji aplink pirsta ir valai burnyte :) o vaistuku ten greibtis tai manau reiktu su daktarais konsultuotis gal nieko baisaus nera :)

    Netootia