Atsakymai

  1. 3

    Mano mama Airijoj gyvena, esu pas ja ne karta apsilankius. Bet kaip cia tau nupasakojus kokia verte Euro... na is esmes kainos labai panasios kaip ir LT. Viskas priklauso nuo to ,kokiose parduotuvese apsiprekinsit: yra pigiu ir maisto ir drabuziu parduotuviu, kur pvz marskineliai, megztukai, apatiniai, ir panasus daiktai po 1 ar kelis eurus kainuoja. Yra ir kur uz megztuka gali 1000 Euru sumoket :) Jei vaziuojat pas kazkokius pazistamus tai geriausia paprasykit ju, kad parodytu parduotuves, kuriose labiausiai apsimoka pirkti.

    ievindra

  2. 2

    atskridus i airija,pirmoj eilej varyk i PENNYS,cia tokiaparde tidele irnebrangu,ir vyramsir vaikams,irtau paciai.didziausia yra dubline.nesigailesi,na ten kad gerai apsipirkus nuo saves vyro ir vaikams reiktu kazkur 200e.bet jau tada busi patenkinta.

    Anonimas

  3. 1

    mes kai gyvenom airijoj irgi eidavom i pennys parde, ten labai pigiai rubeliu ir menknieku galima rast, o sseip jei pas kazka vaziuojat tai tas kazkas ir aprodis pigiausias parduoves, mes pvz uz 100 euru maisto savaitej prisipirkdavom daug skaniai ir yvairiai:)

    Kalnietiene

  4. 1

    Airijoje euro verte tokia pati ,kaip ir visoje europoje. Taciau yra labai populiariu parduotuviu,kuriuose galima taupiai apsipirkti.T.y. Penny's - rubu parduotuve, Tesco - palyginti nera brangu. Maistas - Aldi ir Lidl.
    O dar geriau vaziuoti i Siaures Airija apsipirkti. Ten vaziuoja daug airiu apsiprekinti.Taciau ten yra UK, svarai.

    Linute39