Atsakymai

  1. 2

    As sugebu pasiklysti, net savo gimtajam mieste. O ka kalbeti apie kitas salis, jei viena kur nors uzsieni eiciau, tai i diena kelis kart reiketu policininku ieskot, kad padetu kelia susirast :) Nes orientavimosi pas mane 0.

    Anonimas

  2. 2

    kai pirma karta skridau i kita sali buvo sunku is pradziu priprast,susigaudyt tam mieste..Bet dabar nebijau,manau susiorientuociau ne tik toj saly kur buvau,bet ir kitose.Svarbiausia nepasimest ir stengtis susiorientuot kas,kur,kaip:)

    Sandre

  3. 2

    Pas mane regimoji atmintis,gerai isimenu kelius:) Uztenka vienakart pravaziuoti, kad kitakart kelia rasciau.Aisku, buna ir isimciu..:)

    Jaudrute

  4. 1

    Jokiu budu manes vienos isleist i svetima miesta negalima. Visai nesiorientuoju, jei kur nuvaziuojame. Manes vienos nei i miska nei kur kitur paleist negalima.

    Imbiere

  5. 1

    as tai sunkiai isimenu ,nes kai pati nevairuoju tai neturejau mados ir zvalgytis ,reikia kur nuveza iki vietos ir gerai , o dabar jau demiuosi kelius

    lina38

  6. 1
  7. 1

    viena nesu buvusi svetimame mieste ar salyje, bet manau neprapulciau, nes kiek esu kur buvusi su draugais, kompanijomis, tai as bunu viena is vedliu :) greitai gaudausi, orientuojuosi, isimenu takus, gatves, vietoves, uzrasus... svarbu tik nesiblaskyti ir nepanikuoti :)

    romantike

  8. 1

    man teko dirbti airijioj ,anglijoj,tai nzn neteko pasiklysti,o be to ir galima paklausti,o lietuvoj tuolabiau,visi manau mokame kalbeti,ir pasiklausti

    renaciux341

  9. 1

    manyciau gerai dar pasiklydus neesu,nei savam mieste,tai nesvetimam.

    Bosiene

  10. 1

    O man sunkiau orientuotis svetimame mieste. Visada vyras vežioja, net nesivarginu įsidėmėti kur, pro kur ir kaip važiuojame. O kai reikia pačiai ten pat nuvykti, tai bėdų būna :D

    lydekaite