Atsakymai

  1. 4

    mes apsiejome be vaikstynes,tiesiog namai buvo pritaikyti vaikuciui,kad galetu visur ropoti,sliauzioti,kai pakankamai sutvirtejo ejo isikibdamas i baldus,o paskui ir vienas..nieko neturiu pries vaikstynes,tiesiog ir be jos vaikiukas tikrai ismoks vaikscioti:)

    sandritute

  2. 3

    as turejau ja.bet mazoji joje sedejo tik 5 min,ir taip penkiaminutavo apie menesi.paskui pagalvojau,kad man tik vieta uzema,tad paslepiau toli.paskui mazoji pradejo ropoti,stotis isikibus,paskui palei baldus prisilaikydama,o va tada istraukiau vaikstine ir mazoji vaiksciojo i ja isikibus,taigi turejom savotiska stumduka:)

    axom

  3. 3

    mes apsejome be vaikstynes,nors ir ja turejome,bet beveik nesesdavome i ja..nes man labai nepatikdavo ji,kad tokius vaikus reikia deti ,kai nesveika nugarytei,mums ja atidave,tai ir priememe..o zengti pirmuosius zingsnius mokindavomes i ka nors isikibe

    nade

  4. 3

    Mes turejom vaikstyne.Bet mano berniukui matyt ji buvo per 'silpna' :). Jis tuoj siekdavo kazka nuo zemes ir apsiversdavo su visa vaisktyne.Paskui atsirado baime jam, nebeikeldavom i vaikstyne. Dabar kai pats jau vaiksto,prieina prieina prie jos,kad paspaudyti mygtukus ir tiek. Ismoko vaikscioti pats, vedziojamas nepasidave.:)

    Linute39

  5. 2

    tikrai be jos apseisim. lb nesveika,gali vaikui pakentkti su tom vaikstynem tiktai.

    bantukas

  6. 2

    as turejau vyresniajam bet suluzo tai antram vaikui net nepirkom.. tikrai jos nereikia nes greiciau pradeda isikibes vaikstinet, be to jos kojytem nelabai gerai nes kazkodel vaikai jose turi nora ant pirkstu galu zengt, tad su vyresniuoju mes net pas kinezioterapiaute del sitos problemos ejom, o va maziukas is karto visa pedute zengia.. .

    vejune

  7. 2

    as buvau nusprendus nepirkti, nes tai neatrode butinybe, bet kadangi mum atidave drauge, tai turime. bet be jos tikrai galima apseiti. Dukryte joje pavaiksto tik 10 - 15 minuciu.

    titina

  8. 2

    o mes pirkom supynes,bet is supyniu pasidaro vaikstyne,taigi gavau du viename uz ta pacia kaina suneliui.dukryte turejo vaikstyne taip pat ir su saiku naudojant nieks jai nepasidare.del kojyciu naudokit pagal instrukcijas ir vaikui viskas bus gerai.nieko blogo nematau,jei vaikas pabus vaikstynej 10min per diena.reik ismokt naudotis,jog tai nekenktu.

    Bosiene

  9. 2

    mano situacija panaši, kaip ir lukniuko - tik mes ją turėjom namuose, labai trumpai, nuo jos tik dar prasčiau pradėjo vaikščioti, tai iškart atidavėm... gydytojai nerekomenduoja vaikštynių... greit gims dar vienas lelius - tikrai nedėsiu į vaikštynę - iš patirties žinau jų žalą... nors ne visiems vaikams ji pasireiškia...

    Ineta_

  10. 2

    mes gavom vaikstynes dovanu, bet ju net nenaudojom, nes jos nera labai gerai vaikuciu kojytems. mes irgi ir uz rankyciu ir palei sofa, visaip, bet kuo puikiausiai be vaikstyniu :)

    Ausrute