• 8ats.

    Mano sunelis, kuriam 7 menesiai, visai nevalgo darzovieniu, kosiu nei pirktiniu, nei namie gamintu.. Valgo tik vaisiu tyreles ir siaip vaisius.. O daktare liepe duot viena karta vaisiu, kita karta darzovieniu-ta pacia diena, ka daryti?

    jai bandau pamaitinti kose ar darzoviene, tai pradeda ziaukcioti. net nezinau, ka ir duoti. ka galit patarti?

    AgnutePrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    siulau ideti sviesto,ar laseli alyvuogiu aliejaus.manoji visai nemego grudu kosiu,su sviestu pagardinus kazkaip skaniau valge.o daugiau ka bepatarsi,kantrybes.i diena bent pora sauksteliu duok,pripras paskui;)

    bantukas

  2. 2

    su laiku vaiku skoniu receptoriai keiciasi. musiske tas tyreles valgydavo labai skaniai o dabar nei paragaut nenori. anksciau darzovieniu i burna paimt negaledavo irgi ziaugciodavo o dabar kuo puikiausiai valgo. Aknsciau dedavau daugiau morkyciu tai tik tada sumaitint galedavau o dabar jai reikia bulviu kuriu nemego :) tai va po truputi keiciames. Beje gal jau jum mesyte reikia ragaut? Neklausei daktares?

    Netootia

  3. 2

    o manasis kruopyciu koses jokios nevalgo,net ziaugcioja ir nezinau ka daryti,pasimete esam

    ruta26

  4. 2

    sveika. linkiu jums daug kantrybes pripratinti , bet greiciausiai jusu kudikelis priprato prie saldaus maisto.. jums reikejo pirma pratinti duoti koseles, virti darzovienes o tik pasilepinimui duoti deserto ar tik vakare.. nes mano vaikutis priprato iskart pries darzovieniu dabar jau ir mesos dedu i jas, o koses valgom visas ir su noru, tagi mamyte gal jus persistengete su saldziomis tyrelemis ;) sekmes priprantat prie geresnio maisto.

    geiza

  5. 2

    maniškis nuo pirktinių bulvė-morka žiaukčiodavo, o kai pati išvirdavau, valgydavo. TIk irgi buvo toks tarpas kai labai nenoriai valgydavo daržovienes. Daktaras sakė ir nekišti. Pamėgink vien morkytę išvirti, arba moliūgą su bulvyte ir morkyte. Bandyk rasti kas jam patiktų. Bet per prievartą nekišk. Mums savaime praėjo tas nevalgiukas.
    Gal duočiau kruopyčių košytę, gal jis jas valgytų, o daržovienę bandyčiau duoti kas antrą dieną. Na kaip sakoma "prisijauink" po truputi ;)

    lydekaite

  6. 1

    mums buvo,jog ir nevalge darzoviu,kai tu sakei,net ziaugciojo,tai pakeiciau jo meniu.pirma i darzoviu kose dejau tik saldzias morkas ir daugiau,nei bulves ir valgydavom darzoves pusryciam,o dabar viska atstaciau i savo vietas ir valgom darzoves puikiai.

    Bosiene

  7. 1

    na meginsiu Lydekaite-nenuleisiu ranku,bet sakau kad pirkau koses ir su biskvitiniais sausainiais,ir manu kose viriau,ir bulvyciu-na nieko.na bet meginsiu,aciukas

    Agnute

  8. 0

    ne,apie mesyte ji man nieko nesake,bet jau sakiau irgi duosiu..aciu uz patarimus.

    Agnute