• 1ats.

    apie berniuku "problemeles". Kokių problemų turėjo jūsų berniukai ir kuo viskas baigėsi?

    Noriu paklausti berniukus auginanciu mamyciu arba apskristai teveliu, kuriems teko susidurti su vaikuciu ligomis. Kas jums buvo nutike? Ypac del berniuku gal buvo jums kokiu "vyrisku problemeliu" su seklidziu apsisukimais arba vandenemis ir tt .? Kuo viskas baigesi? Ar nebijote toliau del vaiko sveikatos? Kaip manote, kodel taip nutinka? Dekoju visoms uz jusu istorijas .....

    postera4Kūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Mano suneliui gydytoja pirma menesi pastebejo vandene. Vaziavom daryt tyrimus i KMUK pas urologa. Bet ji sake, kad tai gana dazna berniuku bedele ir iki metu laiko nieko nereik daryt, tiesiog leist kuo daugiau nuoguciam pabut ir stebet vaikuti, po kurio laiko pozymiai turi inykt patys.
    Mums taip ir nutiko, iki 3 men seklides pasidare normalios, nebe padidejusios. Apskritai vandene atsiranda , kol dar formuojas pas berniukus vyriski pasididziavimai, seklidese formuojas odos sluoksniai, ir jei iki gimimo jie nera pilnai susiformave, tai vyksta dar kuri laika po gimimo, ir kol ten vyksta "procesas", kaupias tie vandenukai. Jei jie iki metu laiko neisnyksta, juos "issiurbia", bet tai gana nepvojinga procedura ir paprastai nebuna joku liekamuju reiskiniu ateity.

    ievindra