• 20ats.

    miegas nakti

    sveikos mamos. niekur neradau tokio klausimo taigi klausiu jusu. nuo kokio amziaus leliukai jau nebesikelia nakti valgyti?mano leliukui jau 8 menesiai o keliasi nakti tai 5 tai 4 kartus. pasidalinkit savo patirtimi. labai idomu butu suzinoti.

    avijadaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    manasis nuo 3 men jau visa nakti ismiega, niekaip jo nepratinau, tiesiog eme pats ir nebesikeldavo nakti, nors iki tol du kartus per nakti keldavosi pavalgyti

    Simse

  2. 4

    Sveikute,zinok visu vaikuciu ivairiai tas miegelis buna ir su tuo valgimu taipat.Manau turi pradeti po truputi atpratinti nakti valgyti.Paimk kokios arbateles padaryk geriau,kad atsigertu.Manau nurims pripras ir ismiegos savo naktele :)

    Anonimas

  3. 3

    na zinok cia visiems skirtingai,maniskis buvo didelis miegaliukas,man sesele buvo liepusi kol maziukas karta per nakti butinai zadinti ir maitinti,todel mazdaug iki pusmecio kelesi karta per nakti,isgerdavo pieneli,ir toliau miegodavo,o nu pusmecio ismiega visa nakti,nezinau net paciai keista,bet bemiegiu naktu nepamenu,nei diena nepriguldavau,nes pilnai pakakdavo nakties miego.nezinau gal musu lelius miegojo taip gerai,nes miegojo kartu su mumis,jaukiai siltai viduriuke:)

    sandritute

  4. 2

    mano merginai 9 menesiai,irgi valgydavo po daug kartu,bet dabar pabandziau duot arbatytes,na ir ka manai,tinka.tai db pieno net nereikia,bet vistiek daznai keliasi.reikes bandyt gal vandenuka viribta isvis duot,gal nepatiks ir nesikels.

    bantukas

  5. 2

    mano dukrytei 10.5men, tai dar keliasi nakty, iki dantu dygimo (8 men pirmas prasikale) keles jau po karta tik ar 2, o dabar ir po 5 - 6 kart pabunda, taip kad nezinosi kaip cia bus su tuo miegeliu, aties laikas, nustos keltis =)

    titina

  6. 2

    mano gal nuo 2menesiu nesikelia nakty valgyti,dabar jam 7menesiukai.jeigu ir atsikelia tai tik soskute ikisu ir vel miega,gal tikrai geriau tu jam arbateles ar vandenuko duok pagerti-gal pakaks ir sau toliau miegos.

    Agnute

  7. 1

    vienareiksmisko atsakymo nera, nes visi vaikuciai skirtingi. maniskis naktimis keldavosi tik pirmaji savo gyvenimo menesi. o jau po to ismiegodavo visa nakti. nieko nedariau, pats vaikas pasirinko toki rezima.

    romantike

  8. 1

    Maitinau iki 1 metų ir 2 mėnesių krūtimi.Kėlėsi maždaug kas 1,5 val.jokių arbatų neėmė.Kai nustojau maitint, keliasi ne valgyti, bet šeip kokius 2 ar 3 kartus per naktį, tai paverkia, tai apsivarto lovoje.Dar sūnui 1 metai ir 8 mėnesiai.

    linasiu

  9. 1

    mano tai nuo gimimo naktimis nevalgydavo, ir nepratinau, tad problemos atpratinti naktį valgyti - neturėjom.

    Lulu

  10. 1

    sveikos mamytes,
    mano maziukui va per kaledas bus 5 men.
    jis man jau nuo triju savaiciu pramiegodavo nuo 22 val iki 5. O dabar tai is vis uzmiega vakare 23 val ir ismiega iki 9 ryto.

    geraura