• 10ats.

    Patarkit kur geriausia apsipirkti Kaune,kudikiu ir busimu mamu prekiu?

    Sveiki! Gyvenu Kedainiuose ir cia pas mus tokiu parduotuviu nelabai yra. Tai noriu vaziuot i Kauna.Reikia apsipirkti mazyliui ir man,laukiuosi ir laikas bega labai greit,noriu viskuo apsirupinti.

    LinkisKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš ir manau kad viską galima rasti urmo bazėje, tikrai kainos priimtinos.

    Lulu

  2. 3

    aš daug ką nusižiūrėjau ir ruošiuosi pirkti urmo bazėj - tikrai nemažas psirinkimas, ir kainos normalios. o nėštukės drabužių tai irgi visai nemažas pasirinkimas čia - ir kelnių, ir sijonų, ir suknyčių...

    Ineta_

  3. 3

    as viska pirkau akropolyje vaiku parduotuvese.

    Bosiene

  4. 2

    O aš siūlyčiau pirmiausia peržiūrėti skelbimukus internete. Kam pirkti naują vonelę už 20 jei yra kas parduoda puikią už 8 Lt? Kam pirkti naujus drabužėlius už vnt kainą min 10 Lt kai yra mamyčių, kurios už vnt prašo 2 Lt? TUo labiau vaikutis LABAI greitai auga, per 3 mėn viską išaugo.. Nėštukių drabužėlius taip pat pasižvalgyk, aš savuosius atidaviau + draugė buvo prisipirkus tai priskolino... Mano patarimas pirmiausia pasižvalgyti į naudotas prekes. Jos būna labai puikaus stovio, pigios, o prireikia kelių mėn.. Pati pirkausi nėštukės kelnes akropoly su akciją mokejau 149 Lt! panešiojau duok dieve porą mėn.. Aš sėdėdama internete nusipirkau vaikštynę už 20 Lt, automobilinę kėdutę už 20 Lt, vežimuką buvom pasiskolinę, tačiau teko ką tik grąžinti, tai viena mama net padovanojo puikų vežimą.. Na, o tas smulkmenėles kaip soskytes buteliukus, pampersiukus ir pan susipirkau vaistinėje, bazėje ir prekybos centruose :)

    lydekaite

  5. 2

    kristala....o kur jonavoj ta parduotuve?

    Linkis

  6. 2

    Dekui uz patarimus. Nuvaziuosiu ir i bazes ir akropoli. Dekui ir Kedainietei.

    Linkis

  7. 2

    As is Kedainiu-atvaziuok pas mane-gal kas patiks is daikteliu.Turiu ne tik nestukes kelis rubelius,bet ir vystymo lenta (beveik nauja su stalu labai patogiu spec.),kokosini-grikiu lukstu ciuzini(neispakuotas),dar kai ka.Mano tel:8-620-87540

    Anonimas

  8. 2

    liniks...nuo kedainiu tau ir jonava nera toli zinok ten yra nebloga parduotuve as ten buvau uzklydus tai tikrai yra pigiu dalykeliu ir graziu..tokiu kaip vezimeliai, voneles, keletas drabuzeliu, mazylio zaisliukai ir pan. o kaune as kiek ziurejaus tai pritarciau pupai kad urmo bazej gal geriausia, nes grynai vaikeliu parduotuvese tai brangu jei nebuna akciju, o urmo bazej pvz serveteliu zinau kad yra ir po 3lt (draugai perkas net maisais) ir siaip ten pavaiksciojus tai yra visko ir galima atrast ne taip brangiai. o drabuzeliu as pati perkuos labdarynuos zinau kelis kaune tikrai gerus tai taip pasipirkau :)))

    Anonimas

  9. 1

    basanaviciaus gatvej kur yra Iki, ten lyg bus antram aukste, o treciam aukste yra labdarynas kiek praejau tai gan graziu dalikeliu yra tiek drabuziu, tiek zaislu, knyguciu ir pan gal kazkas tau tiktu ir kainos gana geros bent ta diena buvo. o is antro auksto as pirkau supyne tai gan labai gerai nusipirkau. dar zinau kaune uz akropolio yra parduotuve bet va dabar uztrigo pavadinimas ten viskas parvesta is lenkijos ir nera brangu (zaislai, vezimeliai) tik ivaziavimas ne is akropolio puses)

    Anonimas

  10. 1

    VIską pirkau akropolyje vaikiškų prekių parduotuvėse.

    laimike