• 6ats.

    Ar pamirsus viena diena isgerti KT ,ta tablete ismesti ar gerti toliau is eiles visas 21,ta prasme,esme kad reikia isgerti 21tablete ,ar gerti 21diena?tikiuosi supratote:)))

    gerimantaKontracepcijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    jei pamirsai tai gali reikia saugotis papildomai manau ,o toliau gerti kaip visas

    raminta

  2. 1

    na siaip turetu buti viskas info lapeli,bet isgert reikia per 12val.o kad nepamirst visada turiu mobiliam tel.zadintuva uzsistacius tai kas vakara primena nes kitaip uzsimirsta.

    Anonimas

  3. 1

    vaidole visiškai teisi :) 21 tabletė - 21 diena, jei jau pasirinkai gerti KT, reikia stengtis nepamiršti, kadangi gerdavau iš pradžių rytais, ir vis skubėdavau ir pamiršdavau, nusprendžiau gerti vakarais, tai kartais ir nakčia prabusdavau ir prisiminus išgerdavau :) be to, vakare kažkaip dažniau apie TAI galvoji, tai ir žinai, kad reikia išgerti :))) ir dar - aš jas nešiodavausi rankinėje - nes kai išvažiuoji pas tėvus ar šeip kur ir nenakvoji namie, tai gali prisiminti ir išgerti, o jei laikai namie lentynoj, tai ir liktų negerta...

    Ineta_

  4. 1

    budavo ir man kartais kad vakare pamirsdavau isgerti. tai kita diena prisiminus iskart isgerdavau.o vakare jau vel geri kaip priklauso. jokiu budu neismesti.

    Vaidole

  5. 1

    o informacinio lapelio nera?nes ivairiu Kt yra,galima ir praleisti,ir gert sekancios dienos,bet saugotis papildomai reikia

    ruta26

  6. 0

    dazniausiai reikia isgerti tik prisiminus sekancia diena, ir tos dienos tablete, tai gaunasi dvi iskart, 21 dienos kursas buna. skirtumas tik toks, kad reiskia kuriuo metu ar pradzioj gerimo pamirsi ar viduryje ar gale, va tada raso ant informacinio lapelio, kada jau padideja galimybe pastoti:)

    Anonimas