• 18ats.

    Mamytės,kaip manot,ar mama likusi viena su vaikučiu po skyrybų gali surasti savo laimę ateity,kad ir ji ir vaikutis būtų mylimi kito vyro?ar sunku pasiryzti pradėti viską iš naujo?

    gal kas pasidalintu patirtimi....

    sandrituteJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pirma vyra palikau , kai buvau tik 2 men nescia...niekad to nesigailejau, nes alkoholis , t.y. besaikis pastovus mano vyro jo vartojimas kele man ne tik siauba , bet ir itarima, kad tai jo savanoriskas leidimas ligos progresavimui...
    Uz poros metu istekejau uz vyro, kuris tiesiog dievino mano nuostabu sunu, bet po 4 metu issiskyriau, nes supratau, kad vien meile vaikui nepripildysi saldytuvo ar darzelinuko spintos.. musu mentaliniai ir socialiniai statusai buvo ant tiek skirtingi, kad snekejom skirtingom kalbom ;( be to prie alkoholizmo (kartu kartos) prisidejo ir dar visokiu niuansu, kuriais savo nelaimes malsina nelaimingas zmogus...man buvo labai jo gaila, bet geriau laimingiems but atskirai, nei kad vaikas matytu ta kosmara gyvenant dviem svetimiem zmonem..
    isanalizavus visa gyvenima ir pagrindines nesekmes, nuraminus savo principus ir nora kontroliuot aplinka, suradau TA vyra, kuri pamilau vien jam prasiziojus.. :)
    mes pradejom viska is naujo...Dabar, po 3 metu buvimo kartu ir musu nuostabios dukrytes atsiradymo as sutikau buti jo zmona, neziurint i 2 fiasko pries tai...
    Mano sunus jam dabar ir jo sunus, kuri auginam kartu ir kuris nesioja mano vienintelio dabartinio vyro pavarde, t.y. savo tevo pavarde...;)
    skyrybos- sunkus isgyvenimas ne tik abiem isirusios santuokos veikejams, bet sunkiausia buna vaikams...tad mylek savo vaika dar labiau ir tikek ateinancia laime ;)
    viskas buna duota pagal tikejima:)
    sekmes tau :)

    Jelia

  2. 3

    Be abejones mamyte gali susirasti kita vyra.Ir toki vyra,kuris myles ne tik moteri,bet ir jos vaika.As sutikau nauja vyra ,turedama 4 vaikus.Tiesa,2 jau suauge ir tvarkosi gyvenima patys,gyvena atskirai,bet du kitus tas vyras prieme i savo namus ir aukleja,myli kaip savus.Vyresniems padedam pinigais.Viskas imanoma,kai labai labai nori...

    vilem

  3. 2

    Gali :) Mano mamyte mane augino nuo 2 metuku viena.Tevelis mire.Ir metams begant ji vel surado savo laime,o as buvau labai mylima patevio :)

    Amorsita

  4. 2

    Patikek,laikas geriausias gyditojas.suduzusios stiklines nebesuklijuosi.aisku sunu.bet kai praeina laikas ir viskas uzsimirsta.tada buna gaila savo metu veltui praleistu.

    aurikuka

  5. 2

    manau, kad kaip nusiteiksi, taip ir bus

    Auksare

  6. 2

    imanoma...tiki reikia ryzto issiskirti su nemylimu vyru, isgyventi ta laika skirybu kai sunku visi sneka aiskina ir pan manau va ta vieta buna ziauriausia, bet iveikiama ypac su artimuju ar dar kokio gero sirdziai zmogumi...o ir laikui begant atsiranda ir kitas vyras, kuris gali pamilti ir vaika...tik reikia neuzsidaryti savyje, ir nepilti pirmam pastiakiusiam

    Anonimas

  7. 2

    manau,kad gali,bent jau man taip atsitiko,susipazinau su savo vyru,kai jau turejau du vaikucius nuo pirmosios santuokos(tiksliau nebuvom susituoke,bet gyvenom kartu).turim bendra vaikeli ir viskas gerai,tik aisku ilgai gydziausi zaizdas is po pirmuju nesekmiu,ne is arti jokiu kitu vyru neprisileidau,bet kaip sakoma laikas gydo zaizdas

    ruta26

  8. 1

    Tikrai gali, tik pačiai reikia būti labai stirpiai

    Auksare

  9. 1

    speju, kad pasiryzti labai sunku.. as kartais pagalvoju, kad gal reikia skirtis, bet kur as su dviem maziukais dingsiu.. na bet cia tik mintys-kolkas skyrybom nekvepia. O siaip tikrai tikiu, kad surastum savo laime su zmogum vertu to. Visos moterys suranda, as turiu net kelis pavyzdzius kur moteris su dviem vaikuciais susiranda nuostabius zmones ir gyvena sau graziai, ir jauciasi laimingos, o vaikai mylimi.

    1dziuls

  10. 1

    manau kad galima man ir buvo kad nepasiseke santuokoje bet po skyrybu pati laime atvede zmogu pasmane ir pas mano 3 vaikucius mylinti man drauga o vaikam teti ir jis jais rupinasi kaip savo :)

    Anonimas