• 23ats.

    Padekite vyras geria.

    gyvename su vyru viskas tvarkoje,netruksta nei pinigeliu,nei meiles.bet yra problema kai i koki baliu nueiname,tai po to dar savaite laiko geria.nei musasi,nei rekauja,bet mane tai nervina.kalbejausi issiblaivo praeina koks laiko taropas ir vel tas pats.turime dukryte1metuku.gal zinote kokiu tableciu,girdejau kad idejus i alchoholi buna negerai viduriouja ,ir t.taspas gyd neina.gal zinote kokiu budu kaip atpratinti nuo gerimo.aciu

    AnonimasVyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    jei zmogus pats nenores mesti gerti ar kazkiek tai apriboti svaigalu vartojima, tai niekas jam nepades - nei tu, nei mes, nei vaistai, nei gydytojai, nei kiti specialistai. zmogus pats turi noreti, reikia paciam nuo saves pradeti ir tik tada kitu pagalba ar isikisimas duos naudos.

    romantike

  2. 4

    uzsikoduot gal pabando,atpras nuo tu gerimu,bet cia savy reikia valios tureti

    ruta26

  3. 4

    pritariu Romantikei,be paties zmogaus noro sunku bus kazka pasiekti,maniskis nebuvo kad labai gertu,bet per sventes budavo sventas reikalas isgerti,as pykdavau o jis man sakydavo kad kai pastoviai kazkas is salies burba,tai dar labiau norisi neklausyti ir daryti priesingai,jis pats subrendo siam sprendimui,tiesiog norejo kad vaikas nematytu tokiu dalyku ir jau beveik 3 metai negeria visiskai,net kompanijoj,nusiperka nebent nealkoholinio alaus..

    sandritute

  4. 4

    Vejune, gi sako, kad neina pas gydytojus:) siaip is tikruju tai imeskit ricinos, net nesupras, galvos nuo alkoholio:) tegu issisedi tualete, praeis ir norai gert:) arba dar i alkoholi imesti kokia tablete, analgina ar kazka...:) ziauru buna skrandziui :)

    _Lika_

  5. 3

    isai vairuotojas2menesius isvaziaves buna,2,3 savaites namuose,gaila to laiko kai prageria ir neskiria mums demesio.

    Anonimas

  6. 3

    pritariu visoms mamytems tik jis pats sau gali padeti ir niekas kitas jo neprivers tai jo padaryti.

    Bosiene

  7. 3

    as manau, cia pacio zmogaus noro reikia, nenores nieko ir nebus, zinau keleta zmoniu ir as tokiu, bet jie turi patys suprasti jog turi problema.

    agniezka86

  8. 3

    na nezinau ar mes kuo tau padet galim.. manau reikai specialistu pagalbos, gi psichiatrai, psichologai dabar tas problemas lengvai iveikai.. mano du giminaiciai gerdavo bet va naujoje vilnioje pagulejo, ten gyde, kodavo tai jau 3 metai kaip ne laso..

    vejune

  9. 2

    Cia jau tik nuo jo priklausys ar nustots ar klims gyliau.(Musu gimineje keli tokie pavyzdziai-du nustojo vienas geria toliau...seima isyro...)
    Kitas pasiulymas -nebandei rimto pokalbio, Seima ar gerimas?Kartais vyrukai susimasto,nesvarbu kad sugyvenate,gal turi kokiu problemu?gal reikia tik progos kad atsipalaiduotu?bet gal ta mintis kad gali likti vienas truputi supurtytu.
    Cia jau smalsumas jai uzgeria kaip su darbu eina i darba girtas?kas islaiko seima?.

    Asteja

  10. 2

    ir pas mus tas pats:(nera jis piktybiskas kai isgeria, bet buvimas jo neblaivo salia erzina, del to grauziu ji, ji dar labiau geria, nu zodziu nei vieno baliaus , kad jis blaivas butu:( Jis vis sako, ka as blogo darau, o gi nieko blogo, bet ir gero nieko. auginam sunu metuku, ir manau musu barniai jam tikrai ne i nauda.Bet jau praradau bet kokia vilty kazka pakeisti:(

    Anonimas