• 9ats.

    Mergaite ir berniukas

    Sveikutes. siandien dariausi echo ir suzinojau kad antras mano vaikiukas bus berniukas. Pirmoji buvo mergaite. tai klausimelis butu toms mamos kuriu pirma gime mergaite ir antras buvo berniukas. ar buvo sudetingiau rupintis vaiku? nes dabar atrodo kad vel nieko nemokesiu :D

    NetootiaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau ,kad skirtumo nera.Pas mane pirma mergaite,o poto po 13m.dvyniai berniukai,labai smagu seimoje.Dukra ,kaip gera aukle-pabara,paduksta,priziuri kai reik

    Aureluze

  2. 2

    nemanau kad bus kokie skirtumai ,juk kai mazi visus vienodai reikia priziureti

    viltis29

  3. 2

    niekuom prieziura nesiskirs,kol maziukas vaikas.isskirtinumas didziausias ir rupestis,kad jau nuo metu reiktu nedet pamperio,nes tai kenkia seklidem ir vyruko vaisingumui.

    Bosiene

  4. 1

    Kiekvienakart kai gimsta vaikas, visko mokaisi is naujo

    Auksare

  5. 1

    Man pirmas gime berniukas,o kai suzinojau kad antras vaikas bus mergaite tai nezinojau kaip reiks rupintis galvojau bus labai sunku,bet kai gime jokiu problemu nebuvo visa prieziura tokia pati.Taip kad nesijaudink viskas bus gerai.

    Ermita

  6. 1

    seip jokio skirtumo nera ar berniukas ar mergyte:) tiesiog berniukai kol mazi yra jautresni pilvo digliukams ir panasiai:)

    Lafe

  7. 1

    manau jokio skirtumo ar auginti berniuka,ar mergaite.tik veliau mergaitem suknyciu reikia,visokiu gumeliu,kaspineliu i plaukus.

    ruta26

  8. 1

    na pas mane pirma gime mergaites,po to berniukas,bet rupinimasis man lygiai toks pat,bent kol vaikutis mazas.tik paskui tie skirtumai pasirodo

    nesvarbu

  9. 1

    as is savo mamos patirties tai zinau kad jai berniuka buvo lengviau augint, nes mergaite (as) reikalavau ir demesio daugiau ir visko daugiau norejau:)))) o siaip tai is draugu zinau kad skirtumo beveik nera, ka sukneliu nereik berniukui ir gal kai maudo kitaip biski ta vietele plauna nei mergaitei...savo patirites dar neturiu:)
    sveikinimai:))))

    Anonimas