• 7ats.

    Kaip patekti pas ginekologą, jei nesu registruota mieste, kuriame gyvenu?

    esu studentė, studijuoju Kaune, bet esu registruota kitame mieste. Noriu nueiti konsultacijos pas ginekologą, bet nezinau kaip ten patekti, jei neturiu siame mieste kortelės. Eiti privačiai? Bet kaip tada registruotis?

    agbalsyteSveikatos priežiūros specialistai, gydytojaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kai privaciai nueini net korteles ten nereikia..nueini su dokumentu ir viskas

    nade

  2. 2

    Sveika,privaciai eiti bus brangu.Bet gali tiesiog persivesti i ta poliklinika.Uzpildai ten dokumentus ir is tavosios parsiuncia tavo kortele.Jau ta pacia diena gali eiti,kur tau reikia.Tik pas ginekologe buna labai dideles eiles ;)

    Amorsita

  3. 1
  4. 1

    Nueini i savo rajono (ten kur tu dabar mokaisi) poliklinika ir uzsiregistruoji.Neturi kilti jokiu problemu.

    Linute39

  5. 1
  6. 1

    Nueini i bet kuria tau tinkama poliklinika ir uzsiregistruoji. Nesiesi dokumentus. Pasa stud. pazymejima, jei turi sodros knygele. Nuejusi i poliklinikos informacija pasakaikad nori prisiregistruoti, uzpildai prasymo blanka ir viskas. Tuo met tau isduos/ uzves kortele. Ir viskas. Prisiregistravus prie poliklinikos kulniuoji i registratura ir usirasai kur tau reikia. O jei nori privaciai: susirandi tinkama konsultacini pasiskambini ir susitari del izito laiko.
    beje poliklinikose galima eiti ir neprisiregistravus prie jos tik jau mokesi pagal ju ikainius.
    P.S. persiregistravus i nauja poliklinika tavo med. byla is senosios poliklinikos atkeliaus i naujaja kazkur per 1 men. Bet jei nenori palikti senosios savo poliklinikos. Eik privaciai, bet tik reikes tada moketi.

    Anonimas

  7. 1

    paprastai,uzsiregistruoji ir eini paskirta diena ir laiku.o kaip kitaip dar galima?

    giedryte