• 5ats.

    pasalpa nestumo metu?

    http://www.sodra.lt/index.php?cid=325 ar as gerai supratau kadgalima gauti pasalpa is sodros nestumo metu? cia tas pirmas punktas. O jei engerai supratau tai kur ir kada man kreiptis jei esu dabar nescia, nedirbu, mokausi dienineme skyriuje? PEr mutes stazo turiu apie 5men, dabar dar stoviu darbo birzoje. Esu istekejusi, pasalpu negauname (vyras uzdirba 1200Lt). Nes asvisai nesuprantu, kada ir kur ka tvarkytis...
    Aciu uz pagalba

    AdriŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    del gyvenamosios vietos deklaravimo:
    I Kauna tau niekur tikrai nereik eiti :) Bet reikia to buto kur gyveni, savininko sutikimo, kad gali deklaruoti savo gyvanama vieta jo buste. Geriausia, kad kartu nueitu su tavim i seniunija ir ten uzpildys visus dokumentus. tureti reikia su savimi pasa. Ir viska sutvarko per 5 min.

    Anonimas

  2. 1

    jei as neklystu pasiteirauk siuo klausimu migracijos tarnyboj.

    Netootia

  3. 1

    o norejau paklausti, jei as deklaruota kaune, o gyvenu vilniuje, ar galima lengvai persideklaruoti? ar pirmiau reikia nutraukti deklaracija kauno mieste ir tik tada mane prideklaruos vilniuje?

    Adri

  4. 1

    tau priklauso 260 Lt pasalpa nesciai moteriai, del jos reikia kreptis i savo gyvenamosios vietos kur prideklaruota savivaldybe arba seniunija. taip pat po gimdymo priklausys vaiko kraitelio pinigai 1430 lt del ju kreiptis i savivaldybe gyv.vietos. pagal ta nuoroda kur idejai tai atrodo kad priklauso kazkokie pinigeliai, tik nezinau kiek - ar minimumas, ar 315 kur birzoje jei stovi moka.

    Jogurtas

  5. 0

    yra kraitelis 260lt,vienkartine pasalpa kai pagimdysi ir viskas o del to kad stovi darbo birzoj nieko nereisia,gautum socialini 315lt bet tada vyro atlyginimas turetu buti minimumas,nes kiekvienam asmeniui jei iseina i menesi po 350lt negauni tos pasalpos.

    ndg