Atsakymai

  1. 6

    As megstu praktiskai visus surius isskyrys pelesiny.:))
    O labiausiai is patinkanciu tai Dziugas su vynuogem, prie desertinio, ar stalo vyno.......
    Mocarela su pomidorais. Fetos suri su zaliais agurkais. Beje felos suri ir i salotas graikiskas dedu.
    O fermentini suri su alyvuogem bei marinuotais agurkeliais.

    Anonimas

  2. 5

    pati labai mėgstu "GOUDA" sūrį (vyras prie alaus šulinėlį pasipjausto), varškės sūrį su šviežiais krapais arba kmynais, olandiškas sūris skanus, medžiotojų sūris (vyras net prie vyno paskanauja) ir nežinau pavadinimų, bet yra ekologiškuose turgeliuose pirkti rūkyti sūriai (varškės ir ne varškės) su įvairiais skoniais. Mes sūrius labai įvairius perkame ir valgome juos labai dažnai. O vyras didelis gurmanas tai visokių, kaip aš vadinu, "iškrypusių" priperka :))

    lydekaite

  3. 5

    na as perku Rokiskio fermentini:) bet megstu paskanaut Turkio su pelesiais raudonom vynuogem ir raudonu vynu:)

    Lafe

  4. 5

    Nesu didele zinove suriu. Galbut net nezinociau koks prie ko ir kaip yra valgomas. Visada perku ,,Dvaro'' olandiska suri. As ji pritaikau prie visko. Ir sumustiniams, ir salotoms, ir prie gerimu ir tt. ;-)

    Imbiere

  5. 4

    Labiausiai tai suri su baltu pelesiu megstu, jis visur man sueidavo ir prie vyno ir prie alaus ir i salotas.. siaip prie vyno as visada darydavau visokiu suriu, fermentini suri kubeliais su zaliom vynuogem patiekdavauu, pelesinius surius tiesiog su alyvuogem, dziugo suris su marinuotais arba raugintais agurkais...Fetos suri tepdavau ant ryziu paploteliu, juos susmullindavau irgi kaip uzkanda.:)

    _Lika_

  6. 3

    man patinka paprastas fermentinis bet kuo geresnes kokybes, ir varskes suris su medumi :) taip pat bree suris, taciau ji skanauju retai.... o kadangi nemegstu vyno tai ir nederinu suriu prie jo...

    Jogurtas

  7. 3

    labai megstu paprastus fermentinius surius, be jokiu priedu, be papildomu skoniu ir imantrybiu. fermentiniai man visiems gyvenimo atvejams - patinka ir viena valgyti, ir su saltais/karstais sumustiniais ir vieno kasnio uzkandziai su suriu, ir salotose/misrainese, ir prie gerimu. vieno megstamiausio nera, bet daznai perkam Rokiskio surius, "Žemaitijos pieno" taip pat skanus ir platus suriu asortimentas... kuri laika labai nemegau Dziugo, bloga darydavosi vos i ji paziurejus, nes man smirdedavo vyriskom kojinem :D bet greit pamegau, ypac prie alaus valgau, kad net ausys lapnoja :)) pelesiniu suriu labai nemegstu...

    romantike

  8. 3

    mėgstamiausias naminis su kmynais.visokie patinka,išskyrus su visokiais prieskoniai ar su pelėsiais.
    vyno negeriu,tai šiuo klausimu nuomonės neturiu.

    emiliukas

  9. 2

    man visu skaniausias naminis is ozkos pieno.. kiek ir kitose salyse yra teke ragauti suriu, niekas neprilysta ozkos pieno suriui.. mes ji pagrinde ir valgom, na kartasi fermentini koki nuperku jeigu kokie sveciai turi atvykt, bet kazdien neperku parduotuviniu suriu..

    vejune

  10. 2

    dazniausiai perkam fermentini Dvaro arba Rokiskio suri,labai skanus buvo suris su vynu,nepigus bet mmm...valgai ir nori dar..

    sandritute