Atsakymai

  1. 2

    Lietuvoje megdavau varskes surius,fermentinius pirkdavau retai,nes neturedavau uz ka.O i egzotiskus surius tik pavydziai ziuredavo ir grizdavau namo be ju.Labai brangus.Esu laiminga,nes turiu galimybe ragauti suriu,kokiu tik noriu.Esu didele ju gurmane.Labai megstu pelesinius:camembert,bre,dievinu pelesinius.Tinka jie prie raudonu vynu.Labai skanu ragauti saldu desertini vyna su gorgonzola-mascarpone.Tirpsta burnoj.Vis bandau naujus surius:gammelost-sena vikingu suri,tamsiai ruda ir labai idomios konsistencijos-lyg is plauku padaryta.Skanus zalias suris,pilnas prieskoniu.Skanus suriai su ivairiausiais riesutais.Kai kurie suriai turi labai specifini kvapa,bet skonis labai geras.Feta naudoju ivairioms salotoms.

    vilem

  2. 1

    renkuosi tradicinius fermentinius,kazkada patikdavo pelesiniai,dabar net i ta puse nebeziuriu,dvokia baisiausiai,vyras gavo kaledom dovanu suri dziugas,tai ir negaliu valgyt,dvokia neplautom kojinem:-D

    ruta26

  3. 1

    ypac megztu pelesini suri su graikiskais riesutais,kitoki pelesini suri. paprasta su vynuogem. vyno nemegstu ,galiu 2-3gurksnelius paragaut daugiau ne.

    Milana69

  4. 1

    mekstu surius labai.dazniausiai parveza vyras is italijos.patika su pelesiais,o lietuvoje suri dziugas perkuosi.

    aurikuka

  5. 1

    Megstu fermentini ir varskes surius,o prie vynu nederinu,nes retai ji vartoju:)

    Bosiene

  6. 1

    megstu visus surius, o labiausiai pelesinius.Man pats geriausias vakaras buna kai yra pelesinio surio, krekeriu, vynuogiu ir taure vyno...mmmm:)

    Lukniukas

  7. 1

    man skanus paprastas fermenitinis o visi tie mandrus man fui

    Kalnietiene