Atsakymai

  1. 4

    kartais manau gali ligti ir nepavalges.Pasiulyk dar ir vaikas pats nuspres ar jam valgyt ar jau sotus

    sandi

  2. 3

    nu va tikrai puikus klausimas!manyciau kad liks kaip nevalges,nes skrandis juk tuscias vis tiek liko.

    axom

  3. 3

    na tikriausiai lieka nepavalges,bet kai issivemia tai iskart nepulk jo maitint palau truputi.

    Lafe

  4. 3

    esu klaususi gydytojos, tai sake man jei vemia tai viska ir isvemia, vadinasi lieka kaip nevalges, bet as nesiulyciau kisti maistelio vel greitai, jei vaika supykino vadinasi skrandukas ''serga'', siulyciau arbateles paduoti ir luktelti

    Lukniukas

  5. 3

    o gal tiesiog pasalina per daug privalgyto maisto

    ruta26

  6. 2

    mums ta pati problema budavo,kol mazas buvo.valgydamas apsivemdavo.tai as duodavau atsigert,o po kokio pusvalandzio vel atsargiai pamaitindavau .bet dabar isaugo

    nesvarbu

  7. 2

    mano vaikeliui aciu Dievui viskas gerai,tiesiog norejau isgirst kitu mamyciu nuomone,nes buvau palaikyta durnele siuo klausimu,nes ir pati galvoju,jog vaikas lieka nevalges.

    Bosiene

  8. 2

    Gali buti problemos su skranduku. reiketu kad pasiziuretu echoskopo pagalba ar skrandzio voztuveliai iki galo uzsiveria. Nezinau kaip isaiskinti viska, bet yra taip, kad skrandzio ieinamaja anga. per kuria patenka maistas i skrandi, anga turi 2 voztuvelius. kartais buna, kad vienas arba abu voztuveliai neuzsidaro. Todel patekes maistas sukyla atgal ir vaikiukas isvemia. dazniausiai atpilamas perteklius maisto. Pamaitinta vaikiuka palaikykite kuo ilgiau stacioje padetyje ir bent pusvalandy jokio aktyvumo, lankstymosi ir kt.
    Na sorry nevisai atsakymas i tavo klausima, bet tikiuosi , kad bent kiek pagelbes :))
    Po atpylimo, pabandyk pasiulyti dar siek tiek maisto ir jei jis bus alkanas tikrai dar bandys valgyti, jei tik neisivarys baimes, kad pavalgius jam buna nesmagu, kai atpila.

    Anonimas

  9. 2
  10. 0

    ka man daryti jai vaikas pavalgo ir guledamas apsivemia mazyliui 7 menesiai.

    Anonimas