• 7ats.

    Anglu kalbos pamokos Mamanijoje.lt, gal atsirastu mama, kuri galetu mus pamokyti anglu k.?

    Sveiki, noreciau suzinoti Jusu nuomone apie tai, kad kartu mokytis anglu kalbos. Viename teveliams skirtame internetiniame adresiuke radau, bet ten gerokai jau senai buvo ir dabar mokymai nevyksta, tai ir pagalvojau gal is musu atsirastu sauni mamyte ir netik kuri galbut galetu pabuti musu visu kurie troksta ismokti sita kalba mokytoja???? Pati kalba zinau tik minimaliai, tad netikciau niekaip. Manau kad atsirastu tikrai nemazai mamyciu kurios su malonumu prisijungtu pasitobulinti ! Kaip manote??:)

    XimanaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    O as labai noreciau ismokt anglu kalbos.

    Ermita

  2. 2

    o kaip jus ta mokyma isivaizduojate? na as atrodo moku.. ta prasme skaityt galiu,rasyt.. na kai kalbu gramatika kartais pasimeta, bet susikalbu be problemu.. gal galeciau mokyt tik neisivaizduoju to proceso, nes as sedu mamanijoje kada laiko turiu, bet tai nera gi musu mamu dienos nevienodos..

    vejune

  3. 2

    na kalbeti susikalbu,bet buna tokiu dienu kad atrodo jog tik vakar pradejau kalbeti.noreciau ismokti skaityti ir rasyti. taip kad mokytoja is manes ne kokia,reikia ieskoti gabesniu :)))

    aronas

  4. 1

    būtų puiku. aš dabar su effortless mokausi

    Dziungarija

  5. 1

    Kad viena mama - Auksare siule kazkada . Pasiziurek jos klausimus. Rasi. Ten lyg rase ir grupele susidare.
    As pati turiu is anglu24.lt atsisiuntusi pamokeliu. Jei kam reiktu, kreipkites :)

    Jorkaile

  6. 1

    Dėl skaitymo, rašymo ir gramatikos galėčiau pagelbėti. Būtent toms, kurios nori nuo pat pradmenų pradėti, nes pažengusioms tai tikrai neturėsiu laiko ruoštis. Dar nelabai įsivaizduoju kaip mokymai vyktų, bet galima kažką pamėginti. Kam reikia junkitės prie manęs per skypą vardu birutukastukas

    bum

  7. 1

    as anglu moket moku atrodo.. o labai noreciau gyvai pakalbeti, patobulinti snekamaja kalba...

    Jogurtas